Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koc1903

Yeni Üye
Adı
Gürsu K.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
dün gece beşiktaş iskelenin yanındaki parkta 2 dayı yemliye yatırmıştı oltaları. 20 dakika izledim. o 20 dakikada sürekli vuruş aldılar. 3 çektilerse 1 dolu geldi. 1 tanesinin boyu iyiydi. taze isstavrit kullanıyorlardı.

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
dün gece beşiktaş iskelenin yanındaki parkta 2 dayı yemliye yatırmıştı oltaları. 20 dakika izledim. o 20 dakikada sürekli vuruş aldılar. 3 çektilerse 1 dolu geldi. 1 tanesinin boyu iyiydi. taze isstavrit kullanıyorlardı.
Gece oraları sıkıntılı, bağımlı sarhoş vs. çok var. insan keyif almıyor.

Koc1903

Yeni Üye
Adı
Gürsu K.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu savage gear ın zargana silikonu aldım geçen. 12 gramlıktan. hafta sonu deniyeceğim. merak ediyorum sonucu.

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu savage gear ın zargana silikonu aldım geçen. 12 gramlıktan. hafta sonu deniyeceğim. merak ediyorum sonucu.
Çok güzel gözüküyor ama hırsız da yapsam kuyruğu ilk vuruşta (balık yakalansa bile) kopartırlar diye hiç almadım hayırlı olsun :)

Koc1903

Yeni Üye
Adı
Gürsu K.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok güzel gözüküyor ama hırsız da yapsam kuyruğu ilk vuruşta (balık yakalansa bile) kopartırlar diye hiç almadım hayırlı olsun :)
aynen hırsızlı şart gözüküyor. yedek silikonda var paket içinde. beyaz rengi olanı aldım. bakalım umarım etkisi olur. teşekkürler :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
:):):):):):):):) KEŞKE ÖLE KOLAY OLSA :):):) evlilerin başbelası o evrak :)
reis bende çocuk yok ondan biraz rahatım.çocuk olunca zor yaa.allah yardımcın olsun :)

onun için geceler her yönden zalımmm :)
sen rahatsın beya bende 2 tane kızan var ne yapam ama bu hafta beni kinse tutamaz cumartesi iş çıkışı 17:00 sırtımda çanta sabaha kadar gelmem sabah suyunda istavrit alırız hiç bir şey bulamasam :) tüm kıyılar benim sonuçta

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
sen rahatsın beya bende 2 tane kızan var ne yapam ama bu hafta beni kinse tutamaz cumartesi iş çıkışı 17:00 sırtımda çanta sabaha kadar gelmem sabah suyunda istavrit alırız hiç bir şey bulamasam :) tüm kıyılar benim sonuçta
tabi tabiiii :) aga sana gelen 1 tele bakar.
tel çalar.açarsın.ses şudur?: Sen nerdesin?.çabuk eve gel. :)
sende tamm dersin dönersin :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tabi tabiiii :) aga sana gelen 1 tele bakar.
tel çalar.açarsın.ses şudur?: Sen nerdesin?.çabuk eve gel. :)
sende tamm dersin dönersin :)
Balık işi çiddi mesele o sebebden telefon etmezler meraklanma :) ( boşuna evimi halkalıdan zeytinburnuna taşımadım kayın validenin sokağına ) sistem belli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...