Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif
Herkese merhaba
Bu gün İzmir’de balıkta idim
Yemli ve jig çalıştım
Pullu balığı çok özlemiştim mercan hanoz çupra karagöz yemli de aldığım balıklar 1 kg geldi
Jig ile bolca kolyoz ve uskumru tuttum 4-5 kg vardı kolyozlar devleşmiş, İstanbul’da tuttuğum palamuttan büyüklerdi
Beraber gittiğim dostum sıfır çekti kısmetsiz bir günündeydi
Yemli ile tuttuğum balıkları bana ,kolyozları ona vererek balıkları paylaştık
Harika yazdan kalma bir gündü şişkinliğim baya bir indi.
Bu sefer balıkların pişmiş halini fotoğrafladım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam yaşın benden büyük abimizsin;
Ustalığın da su götürmez;
Ama arada küçük sözü de dinlemek lazım... Sen körfezde kofana yakalanabileceğini İzmir'e öğreten adamsın, trofe ispendeklerin korkulu rüyası, körfezde granyözleri çekip bütün çevre illerin balıkçılarını İzmir'e döken adamsın İstanbulluların gazına gelip olmayan çinekopların peşine düşme dedik zamanında. Kal burada gözümüz 3-5 av raporu görsün, bize de spini öğret dedik ama sakalımız yok kiiiii.....
(Tamam biliyorum yeğenin okulu için gittin ama böyle yazınca daha güzel oluyor gibi :koptum::koptum::koptum:)
Hoş geldin sefalar getirdin. Bereketli ve daim olsun

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ama arada küçük sözü de dinlemek lazım... Sen körfezde kofana yakalanabileceğini İzmir'e öğreten adamsın, trofe ispendeklerin korkulu rüyası, körfezde granyözleri çekip bütün çevre illerin balıkçılarını İzmir'e döken adamsın İstanbulluların gazına gelip olmayan çinekopların peşine düşme dedik zamanında. Kal burada gözümüz 3-5 av raporu görsün, bize de spini öğret dedik ama sakalımız yok kiiiii.....
(Tamam biliyorum yeğenin okulu için gittin ama böyle yazınca daha güzel oluyor gibi :koptum::koptum::koptum:)
Her ile bir Murat abi lazım. Murat abi franchise versin :)

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Hoş gördüm
Yapçek bi şey yok be efe
Evlat deyince akan sular duruyor
Amma velakin bi ayağımız(evimiz) burda yazları bazen de canımız çektikçe kışın buradayım
İltifatlar pehlivan girizgahı gibi olmuş
Koltuklarım kabardı kollarımı kavuşturamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...