Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagmarius

Aktif Üye
Adı
Mehmet YILMAZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Dogukadıköy Günaydın,

Bizim burada çok var saldırdığını hiç görmedim duymadım hatta bir ara baya yakınımızdan çıktı kayalıkların arasındaymış tam dibimizde normal kedi gibi sakin çıktı ve denize daldı, bence onu rahatsız etmediğin sürece oda sana ilişmez.

Mektupla

Daimi Üye
Ekli dosyayı görüntüle 101968 Ekli dosyayı görüntüle 101969 Ekli dosyayı görüntüle 101970

Balik yoklugunda biraz değişiklik olsun istedim. Bu resimler 4 ay once nijerya aciklarindan. Lambukalari kursun arkasi tek capari ignesi ile tuttuk. Kalamari da kucuk baligi kibris oltasi gibi sarip atarak yakaladik. Malzeme yoklugunda elimizden ne geliyosa onu yaptik. Kullandimiz makinalar 70 80 liralık kamislar 40 50 liralık. Decathlon dan aldigimiz o sahte resimdeki boyda 10 12 balik cektikten sonra rapala dagildi. Nijeryada edindigim tecrube kursun arkasi tek igne capari attigimda once kursuna saldirip sonra igneye saldirmasiydi diger bir tecrube cevrede balik coksa hareket eden herseye saldirmasidir. Herkeze bol nasipli avlar.
Maşallah...
:harika:

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hoş gördüm
Yapçek bi şey yok be efe
Evlat deyince akan sular duruyor
Amma velakin bi ayağımız(evimiz) burda yazları bazen de canımız çektikçe kışın buradayım
İltifatlar pehlivan girizgahı gibi olmuş
Koltuklarım kabardı kollarımı kavuşturamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İltifat değil abi hak edene hakkını teslim ediyoruz. Hani fazla yada yanlış diyeceğin ne yazmışım. Hepsi raporlarda kayıtlı duruyor. Sen gel İzmir sayfasına . İstanbulluları kızdırmayalım. Olur ya bir merada 2-3 tane çino çıkar :koptum::koptum::koptum::koptum:

( İstanbullu hobidaşlar kızmayın. Maksat latife olsun. Yoksa balıksızlıktan kıvranmayı bu işe bulaşmış herkes bilir)

B

budun

Misafir
Dün günboyu çapari sıyırtma ve aksama yakın kurşun arkası denedim.İstavrit kılçık çıkmadı. Kurşun arkası sadece bir sarikanata yakın balık aldım,hava kararana kadar başkada alamadım.Yer boğaz anadolu orta hat. Rast gelsin.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...