Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
IMG-20191005-WA0055.jpg
IMG-20191005-WA0051.jpg
IMG-20190611-WA0008.jpeg

Balik yoklugunda biraz değişiklik olsun istedim. Bu resimler 4 ay once nijerya aciklarindan. Lambukalari kursun arkasi tek capari ignesi ile tuttuk. Kalamari da kucuk baligi kibris oltasi gibi sarip atarak yakaladik. Malzeme yoklugunda elimizden ne geliyosa onu yaptik. Kullandimiz makinalar 70 80 liralık kamislar 40 50 liralık. Decathlon dan aldigimiz o sahte resimdeki boyda 10 12 balik cektikten sonra rapala dagildi. Nijeryada edindigim tecrube kursun arkasi tek igne capari attigimda once kursuna saldirip sonra igneye saldirmasiydi diger bir tecrube cevrede balik coksa hareket eden herseye saldirmasidir. Herkeze bol nasipli avlar.

Abilerim gece av yaparken sahtenin arkasından boyum kadar büyük parlayan gözlerle bana doğru bişey geldiğini gördüm tırstım yakınlaşınca bağırdım kaçtı ve bi su samuru görmüş oldum bunlar geceleri saldırgan mıdır saldırır mı acaba gece gece tek başıma avlanırken av olmuyim

@Dogukadıköy Günaydın,

Bizim burada çok var saldırdığını hiç görmedim duymadım hatta bir ara baya yakınımızdan çıktı kayalıkların arasındaymış tam dibimizde normal kedi gibi sakin çıktı ve denize daldı, bence onu rahatsız etmediğin sürece oda sana ilişmez.

101968 dosyayı görüntüle 101969 dosyayı görüntüle 101970 dosyayı görüntüle

Balik yoklugunda biraz değişiklik olsun istedim. Bu resimler 4 ay once nijerya aciklarindan. Lambukalari kursun arkasi tek capari ignesi ile tuttuk. Kalamari da kucuk baligi kibris oltasi gibi sarip atarak yakaladik. Malzeme yoklugunda elimizden ne geliyosa onu yaptik. Kullandimiz makinalar 70 80 liralık kamislar 40 50 liralık. Decathlon dan aldigimiz o sahte resimdeki boyda 10 12 balik cektikten sonra rapala dagildi. Nijeryada edindigim tecrube kursun arkasi tek igne capari attigimda once kursuna saldirip sonra igneye saldirmasiydi diger bir tecrube cevrede balik coksa hareket eden herseye saldirmasidir. Herkeze bol nasipli avlar.
Maşallah...
👍

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back