Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tamam yaşın benden büyük abimizsin;
Ustalığın da su götürmez;
Ama arada küçük sözü de dinlemek lazım... Sen körfezde kofana yakalanabileceğini İzmir'e öğreten adamsın, trofe ispendeklerin korkulu rüyası, körfezde granyözleri çekip bütün çevre illerin balıkçılarını İzmir'e döken adamsın İstanbulluların gazına gelip olmayan çinekopların peşine düşme dedik zamanında. Kal burada gözümüz 3-5 av raporu görsün, bize de spini öğret dedik ama sakalımız yok kiiiii.....
(Tamam biliyorum yeğenin okulu için gittin ama böyle yazınca daha güzel oluyor gibi 🤣🤣🤣)
Hoş geldin sefalar getirdin. Bereketli ve daim olsun

Hoş gördüm
Yapçek bi şey yok be efe
Evlat deyince akan sular duruyor
Amma velakin bi ayağımız(evimiz) burda yazları bazen de canımız çektikçe kışın buradayım
İltifatlar pehlivan girizgahı gibi olmuş
Koltuklarım kabardı kollarımı kavuşturamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba
Bu gün İzmir’de balıkta idim
Yemli ve jig çalıştım
Pullu balığı çok özlemiştim mercan hanoz çupra karagöz yemli de aldığım balıklar 1 kg geldi
Jig ile bolca kolyoz ve uskumru tuttum 4-5 kg vardı kolyozlar devleşmiş, İstanbul’da tuttuğum palamuttan büyüklerdi
Beraber gittiğim dostum sıfır çekti kısmetsiz bir günündeydi
Yemli ile tuttuğum balıkları bana ,kolyozları ona vererek balıkları paylaştık
Harika yazdan kalma bir gündü şişkinliğim baya bir indi.
Bu sefer balıkların pişmiş halini fotoğrafladım
d666b85afcb12584dce7dd4f60291cde.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Balık Ege'de diyoruz da inanmıyorsun.. 😀

Çukur dizisinde bir kaç bölüm geriden geliyordum. Belki bahsi geçmiştir geçmemiştir fark edemedim.

Ama izleyenler fark etmiştir popüler bir dizide bunu görmek güzel. Ayrıca yamaç da söylüyor yumurtlamasi için bir şans verelim gibi bir şey söyledi bu bölümde.

Dosyalar

• Screenshot_2019-12-16-22-15-50-586_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-16-22-15-50-586_com.android.chrome.jpg
    33.7 KB · Okunma: 426
Evet Spinci arkadaşlar 🙂 ..... Bu akşam suyunda 2 arkadaş eminönü , karakoy ve sarayburnunda yaptığımız spin denemelerinde sadce 1 yaprak rapalamıza takıldı ... daha önceki günlerdeki denemelerimizdede yaprak ve çok zayıf çinekop oluyordu oda herzaman değil malesef üzücü.

20191216_194227.jpg

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back