Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Herkese merhaba
Bu gün İzmir’de balıkta idim
Yemli ve jig çalıştım
Pullu balığı çok özlemiştim mercan hanoz çupra karagöz yemli de aldığım balıklar 1 kg geldi
Jig ile bolca kolyoz ve uskumru tuttum 4-5 kg vardı kolyozlar devleşmiş, İstanbul’da tuttuğum palamuttan büyüklerdi
Beraber gittiğim dostum sıfır çekti kısmetsiz bir günündeydi
Yemli ile tuttuğum balıkları bana ,kolyozları ona vererek balıkları paylaştık
Harika yazdan kalma bir gündü şişkinliğim baya bir indi.
Bu sefer balıkların pişmiş halini fotoğrafladım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Balık Ege'de diyoruz da inanmıyorsun.. :D

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çukur dizisinde bir kaç bölüm geriden geliyordum. Belki bahsi geçmiştir geçmemiştir fark edemedim.

Ama izleyenler fark etmiştir popüler bir dizide bunu görmek güzel. Ayrıca yamaç da söylüyor yumurtlamasi için bir şans verelim gibi bir şey söyledi bu bölümde.

Ekli dosyalar

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet Spinci arkadaşlar :) ..... Bu akşam suyunda 2 arkadaş eminönü , karakoy ve sarayburnunda yaptığımız spin denemelerinde sadce 1 yaprak rapalamıza takıldı ... daha önceki günlerdeki denemelerimizdede yaprak ve çok zayıf çinekop oluyordu oda herzaman değil malesef üzücü.

20191216_194227.jpg

Son düzenleme:

Carkci

Yeni Üye
Adı
Ahmet Cantürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG-20191005-WA0055.jpg
IMG-20191005-WA0051.jpg
IMG-20190611-WA0008.jpeg

Balik yoklugunda biraz değişiklik olsun istedim. Bu resimler 4 ay once nijerya aciklarindan. Lambukalari kursun arkasi tek capari ignesi ile tuttuk. Kalamari da kucuk baligi kibris oltasi gibi sarip atarak yakaladik. Malzeme yoklugunda elimizden ne geliyosa onu yaptik. Kullandimiz makinalar 70 80 liralık kamislar 40 50 liralık. Decathlon dan aldigimiz o sahte resimdeki boyda 10 12 balik cektikten sonra rapala dagildi. Nijeryada edindigim tecrube kursun arkasi tek igne capari attigimda once kursuna saldirip sonra igneye saldirmasiydi diger bir tecrube cevrede balik coksa hareket eden herseye saldirmasidir. Herkeze bol nasipli avlar.

Dogukadıköy

Yeni Üye
Adı
Doğu işler
Abilerim gece av yaparken sahtenin arkasından boyum kadar büyük parlayan gözlerle bana doğru bişey geldiğini gördüm tırstım yakınlaşınca bağırdım kaçtı ve bi su samuru görmüş oldum bunlar geceleri saldırgan mıdır saldırır mı acaba gece gece tek başıma avlanırken av olmuyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...