Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İstanbul boğazı balık kaynıyor hemen hemen her yerden başta sardalda, istavrit bolca çıkmakta. Dün sabah boğazda biryerdende 5 adet çinekop irisi ve kaba sarıkanat aldım bilgilerinize.:D
Tebrikler
Akın bir müddettir devam ediyor. Dua edelim de devam etsin, denizlerimiz balıkla dolsun taşmasın. Nazar da değmesin. :D

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Teşekkürler Şeref Bey, bugüncde aynı yerdeydim. Verimli ve keyifli bir gün daha geçti. Ben 6 adet sarıkanat, diğer arkadaşımda 4 sarıkanat ve bir lüfer aldı. İstavrit, sardalya ve hamsi boldu bugünde salkım salkım çekildi.

balıklarrr

Yeni Üye
Adı
mehmet ümit alpargu
merhaba canlı kaynak olarak bende dahil olabilirim 19 mayısta ben kulelinin önündeydim sabah 9dan (bostancıdan ancak gidebildim)13 30a kadar4 5 kilo cıvarı iri sardalya ve istavrit aldım ki ben oraların yabancısıyım vede tatil dolayısıyla aşırı kalabalıktı oltalar sıksık dolaşıyor ve kopartmak zorunda kaldık ona rağmen verim iyiydi hepinize rast gelsin

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
Dün kalender civarı ve istinye de kraçe katliamı vardı. Kraçeler su üzerinde hemen kıyıda hiç kimse olta bi atmıyordu. önüne daldır çıkar iğneler doluyordu.

RizeLee

Yeni Üye
Adı
Alican Kurt
18 Haziran Raporum saat 8 civarı Beykozdan sandalla açıldım 3 saat kadar geçen sürede 3.5 kilo istavrit aldım balık dipteydi...Bol şans herkese...

Aydinuzum

Üye
Adı
Aydın Üzüm
Bu başlık çok atıl kalmış.Benden güncel bir rapor öyleyse :) Avcılar Ambarlı açıkları hatrı sayılır derecede mezgit yapıyor.Sağolsunlar uğraştırmıyorlar da . İstavrit çaparisini 7li 8li doldura doldura geliyorlar.Mezgit meraklılarının bilgisine :)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Arnavutköy vapur iskelesinin sağ tarafı güzel mezgit yapıyordu dün.

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şemsipaşa da 2 gündür hiçbir şey yok :confused:

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Bugün gezmek için akşamüstü Şemsipaşa'ya indim. Bir kişi yemli izmarite atıyordu en sonunda 1 tane aldığnı gördüm. Sanırım izmarit için 10 güne daha ihtiyaç var. Acaba maltepe taraflarında mezgit ne durumda pazar günü denemek istiyorum. Nerede daha şanslı olurum mezgit için??

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Silivri kınalı civarında istavrit (tekneden) çok azdı.Mırmır yokları oynuyor.
Mezgit yüz güldürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...