Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
spin kamışın atarına bağlı. ben surf kamışla tuttum. ağır bir kaç zargana topum var. çok iyi mesafelere atıyorum ağır olduğu için toplar. markasını hatırlamıyorum. internetten baktım yazayım diye bulamadım, yani gördüğüm markalar çağrışım yapmadı. galiba "kalama" gibi bir marka idi ama tam da bu değil. buna benzer bir ismi var. beyaz ve elips şeklinde. 20-60 bir spin kamışla da neden olmasın, olur tabii...

(bu arada foruma seyrek giriyorum ama bakıyorum balık yok tadımız yok) :)
Özgür abi bahsettiğin top bumu acaba

Bende bunu kullanıyorum uzak atış da bayağı iyi bunun beyazı da var

Adı
Vaner
spin kamışın atarına bağlı. ben surf kamışla tuttum. ağır bir kaç zargana topum var. çok iyi mesafelere atıyorum ağır olduğu için toplar. markasını hatırlamıyorum. internetten baktım yazayım diye bulamadım, yani gördüğüm markalar çağrışım yapmadı. galiba "kalama" gibi bir marka idi ama tam da bu değil. buna benzer bir ismi var. beyaz ve elips şeklinde. 20-60 bir spin kamışla da neden olmasın, olur tabii...

Özgür Bey'in sanırım adını hatırlayamadığı zargana topu Kamaci marka olandır.45 ve 60 gramlıkları bulunur. Uzağa atışta 60 gramlık olanı gayet iyi sonuç verir.
Resmi aşağıdadır.

Ekli dosyalar

batu2004

Üye
Adı
salih özbatu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,
Bence Turuncu renk güneşte daha iyi görünür ve eva olmasıda (büyüklüğünden dolayı) iyidir uzakta olduğu için daha net görür,takipleri izlersiniz ve su sıçratma yaparsınız.
Topu attıktan sonra mutlaka 3-4 tur kamışla beraber su sıçratarak çarpma yapar gibi çekin balık meradaysa kesin üstündedir

Ekli dosyalar

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Dün okadar takımcı gezdim makina peşine düşünce unutmuşum zargana toplarını :( Daiwa capricorn 4500 J 470 gram istavrit ve yemlide kullanmak için hafif bir makina, aradım bunu buldum aldım daha denemedim ama kullanan varmıdır acaba?

Birde bu zarganayı tahminen ne zaman bulabiliriz sular bereketsiz bu ara malum.

Adı
Vaner
Dün okadar takımcı gezdim makina peşine düşünce unutmuşum zargana toplarını :( Daiwa capricorn 4500 J 470 gram istavrit ve yemlide kullanmak için hafif bir makina, aradım bunu buldum aldım daha denemedim ama kullanan varmıdır acaba?

Birde bu zarganayı tahminen ne zaman bulabiliriz sular bereketsiz bu ara malum.
En sağlamı Ağustosun 15 inden sonraki dönemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...