Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
Kefaldir, 30 cm lüfer tak diye basar ve boş misina çekersiniz keser. Ayrıca lüfer olsaydı yakalandığını anlayınca çıldırır. Kefal bizim sahtelere de geliyor bazen 40 45 cm olanları yakalamak güzel onlarla oynamayı seviyorum :)

Ister kefal ister başka birşey olsun, gecenin köründe adrenalin mükemmel :)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Yandık, poyraz suları kadenizin kum suları birbirine karışmış, önümüzdeki günlerde full poyraz veriyor umarım palamutu bozmaz yoksa akıntıyı arkasına alıpta basar gider, geceler soğumaya başladı lüfer balığı artık akışa geçecek eli kulağında.
Furkan ağzından ne güzel şeyler dökülüyor :D Lüferi özledik valla :)

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
pazargünü kandilli parkında sabah gün ışımasıyla başladım 1 yokladım tık bile demedi 1 saat eşek istarviti yaptı kesti bende antıramana buruna geçtim atış yaptık bol bol kas ve temiz hava :) he bide çook zargana var çokk

Ersin23

Üye
Boru kurduyla ben galatada izmarit aldım bol bol. Gece hala eşkina yapıyorsa eminönü boğaza bakan taraftan eşkina boru kurdunu boş geçmiyor.
Izmarit halaa varmi. Ben yarun gidecegim. Burun bahce tarafinda mirmir mi daha verimli olur yoksa galatami? Birde mantarli takimm daha iyi is yapar kahverengi igne yemli takimmi?

setacom

Aktif Üye
Adı
Cenk İÇİNGİR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar selamlar,
Önümüzdeki 1 hafta 10 gün içerisinde bir grup arkadaşlarımla japonya seyahatim olacak. Dönüşte Shimano Fliegen makine almayı düşünüyorum.
Sizlere sorum şu olacak.
Power aero fliegen td mi? ( 2010 )
Super aero fliegen sd mi? ( 2013 )

karar veremiyorum.
Ürün boğaza da surf için kullanılacaktır.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada geçtiğimiz pazar selimpaşa' da sırtı sistemi ile 35 li çapari denemelerim sonucu 2 adet vanos geldi. Suya iade edildi. Palamutun eli kulağında biraz daha yağmur yağarsa inşallah

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar selamlar,
Önümüzdeki 1 hafta 10 gün içerisinde bir grup arkadaşlarımla japonya seyahatim olacak. Dönüşte Shimano Fliegen makine almayı düşünüyorum.
Sizlere sorum şu olacak.
Power aero fliegen td mi? ( 2010 )
Super aero fliegen sd mi? ( 2013 )

karar veremiyorum.
Ürün boğaza da surf için kullanılacaktır.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada geçtiğimiz pazar selimpaşa' da sırtı sistemi ile 35 li çapari denemelerim sonucu 2 adet vanos geldi. Suya iade edildi. Palamutun eli kulağında biraz daha yağmur yağarsa inşallah
Güç ön plandaysa pa fliegen
Hafiflik daha önemli diyorsanız sa fliegen

Aralarında yaklaşık %40 güç farkı vardır. Kol uzunluğundan dolayı...Benim tercihim pa fliegen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...