Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
öyle aldım zaten balıkları dün 150 ve 175 gr la ama çok yorucu rapala gibi mübarek. gelmediğin iyi oldu zeytinleri 3 gün yedik 3 kişi sen gelsen bir anda tüketirdin. bir teneke zeytin borcunu unutma.:D

Zeytin alacam sana Reis ayıpsın :D
Asos a gidiyorum yarın en kralından getiririm evelallah.

çapa

Yeni Üye
Adı
hakan çapa
selam ben arnavutköyden hakan boğazda tekneci arkadaş varmı aramızda

Arabacı

Yeni Üye
Adı
Tolga Soyalan
Selam arkadaşlar,

Sizlerle paylaşmak istedim; Hafta sonu bir arkadaşım Amasra'da idi. Dün yanıma geldiğinde Amasra'da tekne ile çıktığı palamut avı videosunu paylaştı. Kendi gözlerimle gördüğüm için siz balık sevdalılarına müjde olarak iletmek istedim. Çektikleri çaparide neredeyse boş iğne yoktu. Hemen hemen hepsi boy olarak henüz çingene palamudu kıvamındaydılar. Yaklaşık 3 saatte 130 adet balık yakalamışlar. Bir kısmını sahilde bekleyen restorant sahiplerine tanesi 3 TL.den satmışlar. Geçen sene başlarında bir görünüp sonra kaybolan balıkların semereleri bunlar sanırım. Bu sene 2 sene önceki bolluğu aratmayacak gibi duruyor. İştahınıza iştah kattığımın farkındayım fakat bu gibi güzel bir haber de paylaşılmadan olmuyor. :) Kıyıdan balık alınabiliyor mu öğrenemedim fakat bu hafta sonu o taraflarda tekne ayarlayabilenler gitsinler derim. Sağlıcakla kalın.

kamilvariser

Aktif Üye
Selam arkadaşlar,

Sizlerle paylaşmak istedim; Hafta sonu bir arkadaşım Amasra'da idi. Dün yanıma geldiğinde Amasra'da tekne ile çıktığı palamut avı videosunu paylaştı. Kendi gözlerimle gördüğüm için siz balık sevdalılarına müjde olarak iletmek istedim. Çektikleri çaparide neredeyse boş iğne yoktu. Hemen hemen hepsi boy olarak henüz çingene palamudu kıvamındaydılar. Yaklaşık 3 saatte 130 adet balık yakalamışlar. Bir kısmını sahilde bekleyen restorant sahiplerine tanesi 3 TL.den satmışlar. Geçen sene başlarında bir görünüp sonra kaybolan balıkların semereleri bunlar sanırım. Bu sene 2 sene önceki bolluğu aratmayacak gibi duruyor. İştahınıza iştah kattığımın farkındayım fakat bu gibi güzel bir haber de paylaşılmadan olmuyor. :) Kıyıdan balık alınabiliyor mu öğrenemedim fakat bu hafta sonu o taraflarda tekne ayarlayabilenler gitsinler derim. Sağlıcakla kalın.
Oy oy ağzından bal dökülüyor ağabey :)

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Fena balığım geldi yayınlamayın şu eski resimleri :D Bu balık ihtiyacını anca malzemeye bakıp bir nebze söndürebiliyoruz :D Ben biraz plata bakim :D Gelsin artık Palamutlar lüferler şenlenelim :)

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fena balığım geldi yayınlamayın şu eski resimleri :D Bu balık ihtiyacını anca malzemeye bakıp bir nebze söndürebiliyoruz :D Ben biraz plata bakim :D Gelsin artık Palamutlar lüferler şenlenelim :)
Aman gaza gelme Senih, soğukkanlılığını koru :D Gaz cebe zarar veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...