Merhaba arkadaşlar,
Dün işimin erken bitmesi ile kendimi sahilde bulmam bir oldu. Saat 5 gibi ilk olta atışımda zargana yapıştı ama yarı yolda kurtuldu. Derken 2. Zargana. İğneden kurtulamadı ama elimde kurtuldu gitti

.
Hava kararına oltanın birini istavrit ile yemleyip iskorpit, kırlangıç, gelincik ne gelirse diye attım. Diğerini de fileto istavrit ile dişliye attım. Beklemekten sıkılmayayım diye LRF takımını alıp fosforlu silikon ile denemelere başlamışken hoop yemli olta eğildi LRF takımını kenara atmamla tasmalamam bir oldu. Evet birşey geliyordu ama neydi. Dişli için ümitsiz bir yer ve zamandı. Son 5 metre kala su üstüne çıkıp poz veren bir dişliydi

. Hemen diğer oltayı da mantarlı takıma çevirip başladım beklemeye ama uzun bekleyişin ardından hemen 10 metre ilerde su üstüne zıklardan şeyleri görünce şiine en güvendiğim sahtemi takıp başladım denemelere. Evden gelen telefon üzerine takımı toplayım diyordum ki elimi oltaya aldığım anda ucu eğildi. 2. Dişlide kovadaydı. Toplanmaktan vazgeçip tekrar yemledim ve spini tekrar açtım. Uzak artışta bir dişliyide aldım ama tam sudan çıkarken kayaların üstüne düştü. Ben hamle yaptım, bekleyen kedi hamle yaptı ama ikimizde yakalayamadık.
Bu sene dişli güzel olacağa benziyor. Herkeze bol avlar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi