kamilvariser
Aktif Üye
AynenBirde tarifini yazsanız tadından yenmez o zaman![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
AynenBirde tarifini yazsanız tadından yenmez o zaman![]()
Bu haberler beni çok mutlu ediyor. Eminim ki bir çok kişiyide mutlu ediyordur. Gelen raporlara bakarsak dişli bu sezon zevkli olacak. Sadece biraz daha sabredip büyümelerini beklemek gerekiyor.Bugün saat 10 a kadar sahte ile palamut denemelerim sonuç vermedi, işim çıktığı için dönmek zorunda kaldım, yine sahtemi yaramaz çocuklar ziyaret ettiler
![]()
![]()
Nerde attınız Oltayı Acaba ?Bugün saat 10 a kadar sahte ile palamut denemelerim sonuç vermedi, işim çıktığı için dönmek zorunda kaldım, yine sahtemi yaramaz çocuklar ziyaret ettiler
![]()
![]()
Aynen, başkalarına gelir bize gelmez, balık biter korkusu.Mera dediginiz yerleri neden solemiyosunuz acaba ustatlar ? Kimse kusura bakmasin ama millet gelir bize kalmaz korkusumu yoksa baska sebepmi var ?
Bu soruyu sormakta sonuna kadar haklısınız, bunun cevabını bilenler neler olduğunu buraya yazmaya kalksa sayfalar yetmez....Mera dediginiz yerleri neden solemiyosunuz acaba ustatlar ? Kimse kusura bakmasin ama millet gelir bize kalmaz korkusumu yoksa baska sebepmi var ?
Benden sonra balık almana sebindim abi Suların soğuması şart, palamut için tüm gün çalışmak gerekiyor,bu sabah saat 06.00 da "OnuR67" ve arkadaşı emrah kardeşimle beraber meradaydık bu sezon ilk sihtahı kendi adıma yaptım sabah suyunda ilk balığımı kenara aldım derken aceleci davranıp kıyıya atım sırasında kösteği koparttım iri ve güzel balıktı sonrasında onur kardeşim bir kaç lüfer gillere taktırdı ve suya iade derken onurun işi çıktı gitti ben devam ettim saat 11.30 çivari idi at çeklere devam derken tam kıyıdan kapı verdi ve balık kenarda.. ilk balıkta açıktan değil kıyıdan takılmıştı
balık yok denecek kadar az ve seyrek herkeze rastgele
![]()