Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün saat 10 a kadar sahte ile palamut denemelerim sonuç vermedi, işim çıktığı için dönmek zorunda kaldım, yine sahtemi yaramaz çocuklar ziyaret ettiler

kamilvariser

Aktif Üye
Bugün saat 10 a kadar sahte ile palamut denemelerim sonuç vermedi, işim çıktığı için dönmek zorunda kaldım, yine sahtemi yaramaz çocuklar ziyaret ettiler

Bu haberler beni çok mutlu ediyor. Eminim ki bir çok kişiyide mutlu ediyordur. Gelen raporlara bakarsak dişli bu sezon zevkli olacak. Sadece biraz daha sabredip büyümelerini beklemek gerekiyor. :)

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah suyunda "musti.barut" mustafa abiyle beraberdik, ben sahte çalışırken o da çapari demiyordu, erken saatlerde güzel boyda bir palamut sudan çıkarırken takım kopmuştu, aldığım habere göre benden sonra birtane güzel palamut almış, fotoğrafını paylaşır akşama

Musti.barut

Daimi Üye
bu sabah saat 06.00 da "OnuR67" ve arkadaşı emrah kardeşimle beraber meradaydık bu sezon ilk sihtahı kendi adıma yaptım sabah suyunda ilk balığımı kenara aldım derken aceleci davranıp kıyıya atım sırasında kösteği koparttım iri ve güzel balıktı sonrasında onur kardeşim bir kaç lüfer gillere taktırdı ve suya iade derken onurun işi çıktı gitti ben devam ettim saat 11.30 çivari idi at çeklere devam derken tam kıyıdan kapı verdi ve balık kenarda.. ilk balıkta açıktan değil kıyıdan takılmıştı
balık yok denecek kadar az ve seyrek herkeze rastgele

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mera dediginiz yerleri neden solemiyosunuz acaba ustatlar ? Kimse kusura bakmasin ama millet gelir bize kalmaz korkusumu yoksa baska sebepmi var ?
Bu soruyu sormakta sonuna kadar haklısınız, bunun cevabını bilenler neler olduğunu buraya yazmaya kalksa sayfalar yetmez....
En iyisi siz bunu yaşayarak tecrübe edin, istavrit başladığı zaman herkesin bol olduğu kalabalığın içine girin ve sizde balık avlamaya çalışın. En kötü ihtimal Galata köprüsünün üstüne gidip, açılın bende balık avlayacağım deyin ve o gün yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi bizimle paylaşın.:)
İşte o zaman eminim ki bu soruya kendiniz cevap verecek kadar tecrübeyi edinmiş olacaksınız.. ;)

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Sirf zipkincilar olsa iyi, profosyonel teknelerde forumlari takibe başladı.

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu sabah saat 06.00 da "OnuR67" ve arkadaşı emrah kardeşimle beraber meradaydık bu sezon ilk sihtahı kendi adıma yaptım sabah suyunda ilk balığımı kenara aldım derken aceleci davranıp kıyıya atım sırasında kösteği koparttım iri ve güzel balıktı sonrasında onur kardeşim bir kaç lüfer gillere taktırdı ve suya iade derken onurun işi çıktı gitti ben devam ettim saat 11.30 çivari idi at çeklere devam derken tam kıyıdan kapı verdi ve balık kenarda.. ilk balıkta açıktan değil kıyıdan takılmıştı
balık yok denecek kadar az ve seyrek herkeze rastgele

Benden sonra balık almana sebindim abi Suların soğuması şart, palamut için tüm gün çalışmak gerekiyor,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...