Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bluemoon34

Aktif Üye
Adı
olcay atay
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Oralara inanın gitmedim ve yanliş anlamayım paylaşmyo diye diyil ben otdan hiç almadım balık
yok yanlış anlamıyorum est. zaten kimse tuttuğu yeri paylaşmıyor :) size özel bir durum değil öyle bir inanış olmuş tuttuğum bana kalsın düşüncesi hakim genel olarak

sözüm size değil tekrar ediyorum.

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
Dün vaniköyde 2 arkadaş eğlencesine yemliye gittik baktık balık çıkmıyor bir iki dedikodu yaydık gelip soranlara 2 lüfer aldık ama 1 tanesini karaya alamadık dedık saat 21:30 da ki bu dedikodumuz saat 22:00 de bomboş olan yerde 13 kişinin gelmesiyle daha eğlenceli hale dönüştü kısacası form a ilk kayıt olduğumda Mera vermeyenlere çıldırıyordum şimdi ise onları çok iyi anlıyorum

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Dün vaniköyde 2 arkadaş eğlencesine yemliye gittik baktık balık çıkmıyor bir iki dedikodu yaydık gelip soranlara 2 lüfer aldık ama 1 tanesini karaya alamadık dedık saat 21:30 da ki bu dedikodumuz saat 22:00 de bomboş olan yerde 13 kişinin gelmesiyle daha eğlenceli hale dönüştü kısacası form a ilk kayıt olduğumda Mera vermeyenlere çıldırıyordum şimdi ise onları çok iyi anlıyorum
evet mera vermemek veya etrafa yaymamak çok iyi.zaten artık mecburi zorunluluk oldu..
ama merayı sahiplenmek veya oraya gelenlere bölgesini koruyan köpek gibi saldırgan hareketlerde bulunmak da bi o kadar yanlış..
bizim millet her işte olduğu gibi bu işte de kantarın topuzunu her zaman kaçırmaya hevesli maalesef.
kıssadan hisse: sezon geldi sinirlere hakim olunmalı :D

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dostların gözü bayram etsin diye çerezlikler.
dişliler büyüyor.

çok çalışarak sıyırtma ile çift çift aldığım balıklar

2.300 gr geldi ellerime sağlık.

balık daha yeni başlıyor .

dostlara sevgilerimle...........................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...