Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kolay gelsin Birol Abi, bende bu Cuma izine çıkıyorum, 15 gün Silivri de olacağım, Mırmır avı için kıyıdan denemelerim olacak, geçen hafta akşam suyunda teknelerin çoğu bir kaç istavrit ile döndüler, ancak sabah suyunun daha verimli olduğu bilgisini aldım, değerli ağabeyim Selçuk ta işlerini ayarlayabilirse bizde olacak,kısmet bakalım, bizim oltalarımıza neler takılacak, umarım raporlarla dönebiliriz.Evet ramazan bitti ve işe başladım...
Tatil bitti,mırmır yok öylemi ?Evet ramazan bitti ve işe başladım...
Abi ramazan daha yeni başlıyo.. nası bitti.. kandırmışlar seniEvet ramazan bitti ve işe başladım...
seni avlıycamBugün yenikapıda zargana avlamaya çalıştım ama martılar beni rahat bırakmadı,ordan ağırkapıya geçtim sıcakla boğuşa boğuşa zor da olsa güzel bir av yaptım hasılat 14 zargana 2 tanesi küçük yem yapıcam diye geri salmadım.salmamamın cezasını telefonumu denize düşürerek aldım,ama evde temizleme ve kurutma operasyonundan sonra şimdi tekrar çalışır durumda.Bu arada zarganalar gümüş çaparisine atlıyordu ama çok ufaklardı.
Eve dönerken hem gezmek hemde esen rüzgarla biraz serinlemek için uzun yoldan eve dönüş yapmayı seçtim,sarayburnunda sıyırtma ile eşek istavrit alıyolardı.Mekan olarak bizim yaşlı kurt var orda malzemeci bu marmara ray çalışmasının hemen dibinde ordan seyrekte olsa çok iri istavritler alıyolardı.
Köprüde durum berbat her zamanki balıklar,sardalya biraz istavrit tuz biber olsun diyede deniz anadan bi kaç hamsi vardı kovalarda.Av sezonu benim için ramazanın sonuna kadar kapanmıştır,tabi bizim özkan abi kanıma girmez ise sonuçta ustam yerine koyuyorum,çapari harici bütün bildiklerimi ondan öğrendim.Biraz reklam yaptım galiba özkan abi için ama değer balık tutmak için her yolu deniyor sonuçta beraber avlanmakta eylenceli oluyor![]()