Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sintr

Yeni Üye
Adı
hasan uygun
o resimdeki top taklit,replika,çakma,emitasyon :D
bu yazdıklarımın gercek olduğunu bu pazar ispatlayacağım sana elmi yaman benmi yaman kamışın sapına kadar taklitcisin :D YALANMI
Anam ustam gelmiş,ya abi senin yanında boynum kıldan ince ama bizde öğrendiklerimizi paylaşıyoruz işte.taklit konusunda zaten üstüme yok o ayrı ama işi çözdüm en azından değil mi :) pazar senle yarışamam ama en azından bu sefer senin tutuğunun adedin yarısını tutma taraftarıyım :D bu arada tebrikler beşiktaşa nice başarılar :harika:

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Anam ustam gelmiş,ya abi senin yanında boynum kıldan ince ama bizde öğrendiklerimizi paylaşıyoruz işte.taklit konusunda zaten üstüme yok o ayrı ama işi çözdüm en azından değil mi :) pazar senle yarışamam ama en azından bu sefer senin tutuğunun adedin yarısını tutma taraftarıyım :D bu arada tebrikler beşiktaşa nice başarılar :harika:
topun arkasında oluşan zikzak ve kabarma arasındaki farkı çözdüğüne göre artık işlem tamamdır :harika:

grandek

Yeni Üye
Adı
HİKMET SÜNETÇİ
yokmu boğazda daha çinekop oltalar pas tuttu yaaa :))

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
kıyıdan tektük lüfer başlamış..

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Bu sabah yine güneş doğmadan Kanlıca da doktorlar sitesinin önündeydim. Palamut ve çinekop için çapari denemelerinden sonra saat 10.00 gibi burunbahçeye geçtim. Yine gırgır istilasına uğradı 3 tekne koca ağlarını serdiler. Tekrar Kanlıcaya geçtim çapari, rapala herşeyi denememe rağmen elimiz boş döndük. İşte son durum budur. :mad:

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün poyraz köye kadar gittim ama boğazda doğru üzgün balık alınan yer yoktu doğrusu. Nedenine gelince söyle izah edeyim cubuklu acıklarında iki adet, A. kavağında dört edet ve poyraz köyde 6 ydı sonra 7 oldu gıgır gemisi boğazın girişini iyice sarmışlardı hatta beykozun hemen önlerinde bile gırgırlar vardı. Geçenlere Üsküdar da balık pazarında 5 cm çinekopları satıyorlardı bu sene balık az seneye hiç olmaz derim ben:mad::(

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Dün poyraz köye kadar gittim ama boğazda doğru üzgün balık alınan yer yoktu doğrusu. Nedenine gelince söyle izah edeyim cubuklu acıklarında iki adet, A. kavağında dört edet ve poyraz köyde 6 ydı sonra 7 oldu gıgır gemisi boğazın girişini iyice sarmışlardı hatta beykozun hemen önlerinde bile gırgırlar vardı. Geçenlere Üsküdar da balık pazarında 5 cm çinekopları satıyorlardı bu sene balık az seneye hiç olmaz derim ben:mad::(
Doğru söze ne hacet.Ben memlekete büyük bir havuz kurup lüfer yetiştirip orada tutarım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...