Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
...Nedenine gelince söyle izah edeyim cubuklu acıklarında iki adet, A. kavağında dört edet ve poyraz köyde 6 ydı sonra 7 oldu gıgır gemisi boğazın girişini iyice sarmışlardı... (
Çubukludaydık pazar. 3 tane ........ akbaba gibi dönüp dolaşıyordu. Balığı görünce kıyıdan 20 metre açıktan çevirmeye başladılar. Biri çeviriyor parsayı topluyor. Öbürü geliyor 2 3 tur atıyor sonra o da çeviriyor. Aç kalacaklar biriki sene sonra haberleri yok.

BOĞAZIN EFENDİSİ

Aktif Üye
Adı
Alparslan Altan
Sarayburnunda güzel istavrit yapmaya başladı. Gittiğimde ilk olarak sıyırtma yaptım arka arkaya iki istavrit sonrada bir palamut yapıştı palamutu kıyıya alamadım 0.18 fc misinam patladı istavrit göründü..
Yavass yerler yasss... Anladin sen onu

muratbaran

Aktif Üye
Adı
murt
arkadaslar taze zarganayla kumburgazda lufer var

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu seneki yemli çinekop siftahımı sonunda olsa yaptım. Hayırlısı artık.

grandek

Yeni Üye
Adı
HİKMET SÜNETÇİ
Dün poyraz köye kadar gittim ama boğazda doğru üzgün balık alınan yer yoktu doğrusu. Nedenine gelince söyle izah edeyim cubuklu acıklarında iki adet, A. kavağında dört edet ve poyraz köyde 6 ydı sonra 7 oldu gıgır gemisi boğazın girişini iyice sarmışlardı hatta beykozun hemen önlerinde bile gırgırlar vardı. Geçenlere Üsküdar da balık pazarında 5 cm çinekopları satıyorlardı bu sene balık az seneye hiç olmaz derim ben:mad::(
yaaa tüm balık sevdası içinde olan kişilere sesleniyorum nedir bu yaa 5cmlik çinekop balıkları bende gördüm ve çok üzüldüm buna kim izin veriyor herşeyin bir müfredatı yokmu bu ülkede ben olta ile tuttuğum zaman bile denize geri salıyorum onlar tonlarca tutuyorlar buna birileri dur desin ilk önce site kurucularını bu konuda duyarlı olmaya ve gerekli merilere bildirmeleri gerektiğini düşünüyorum inşallah insan olan herkes duyarlı olur sagılar....

sintr

Yeni Üye
Adı
hasan uygun
Millet vekili,yada yüksek mertebede bir savcı falan tanıdığın varsa belki olur yoksa bu konudada iş bulmaktaki gibi olduğu gibi biz 1000 kişi toplansak bizi kimse kaide almaz.Tezgahlarda 5 cmlik çinokopu göstere göstere satabiliyorsa bu adamlar demek ki arkaları sağlam.

yedi_tepeli_sandal

Yeni Üye
Adı
ümit ortak
Millet vekili,yada yüksek mertebede bir savcı falan tanıdığın varsa belki olur yoksa bu konudada iş bulmaktaki gibi olduğu gibi biz 1000 kişi toplansak bizi kimse kaide almaz.Tezgahlarda 5 cmlik çinokopu göstere göstere satabiliyorsa bu adamlar demek ki arkaları sağlam.

gün gelir dur denir! :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yavass yerler yasss... Anladin sen onu
Sevgili Alparslan, biliyorsun 12-13 yaşından beri forumlardasın. Sen çok şeyi buralarda öğrendin.

Forumlarda birazda paylaşmak iyidir, Forumların amacı budur. Tamam belki mevki vermeyebilirsin, ama balığın girip girmediği hakkında da bilgi veren arkadaşlara bu kadar ketum olmamak lazım değil mi?

Hiç av raporun yok, neden. Eskiden konu açmak için can atardın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...