Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cumartesi gecesi Tayfunla bogazdaydik geç gittik ve yem sorunu olunca baliksiz dönduk almis oldugum gazla dun yine ayni yere gittim 3 tane sarikanati son hamleyi yapip karaya alirken denize dusurdum 2 tanede yem kestirdim ve yine baliksiz eve döndum balik yaprak yeme vurmuyo ufak kıraçaya sak sak olarak vuruyo buna dikkat edin ve bayat yeme kesinlikle vurmuyo
keşke haber verseydiniz. ben de karaköydeydim. gece yemli 7 tane aldım sabah dehşet bir çapari yaptı. hem karaköy hem de sarayburnu. bilindik sandalcı manzaraları eşliğinde hiç yakalamayan 25-30 çinekop aldı. ben rapala sevdasıyla oyalandığım için 17 de kaldım. ;)

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
keşke haber verseydiniz. ben de karaköydeydim. gece yemli 7 tane aldım sabah dehşet bir çapari yaptı. hem karaköy hem de sarayburnu. bilindik sandalcı manzaraları eşliğinde hiç yakalamayan 25-30 çinekop aldı. ben rapala sevdasıyla oyalandığım için 17 de kaldım. ;)
hadi ya kismet degilmis abi artik bu hafta sonu diyelim ozaman :):):)

can_dostun34

Yeni Üye
Adı
mehmet emre
ahmet kardeşim karaköyün neresi acaba tam olarak bilgi verirsen sevinirim

albay73

Yeni Üye
Adı
mustafa sarıoğlu
hayırdır arkadaşlar kimsden rapor yokmu:((( boğaz çinokoptan yıkılıyor bir satır bahseden yok arkadaşlar boğazın neresinden olta sallarsanız sallayın fena çinokop akını var kısaca bir rapor yaziyim..arnavut köy su üstü yemli. emirgan istinye tarabya kireç burnu yemli. hisar önü hem yemli hem rapala. geçelim anadolu yakasına kanlıca doktorlar sitesi önü çapari 3 lü 5 li kandilli çapari gece yemli. kuleli boğazın bugün en harika çinokop çaparisini yapan yer gecede yemli.üsküdar gündüz yemli ve rapala ve hala yemli yapmakta artık yer tercihi size kalmış:)))

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Bir gidebilsek, malesef ancak haftasonları.
zaten lüfer yapmadı,çinekopa hiç atasım yok..

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
o kadar bol balık yok tutan da yok. Dediğiniz kadar bol olsaydı balıkçılarda da ucuzlardı. Çinekop diye satılan küçücük balıkların bile kilosu hala 8-10TL. geçen sabah üsküdardaydım. yem sıkıntısı hat safhada çinekop takımına kefal geliyor. çapari veya rapala atan görmedim bile. Avrupa yakasını bilemem ama tablo o kadar pembe değil. :)

albay73

Yeni Üye
Adı
mustafa sarıoğlu
o kadar bol balık yok tutan da yok. Dediğiniz kadar bol olsaydı balıkçılarda da ucuzlardı. Çinekop diye satılan küçücük balıkların bile kilosu hala 8-10TL. geçen sabah üsküdardaydım. yem sıkıntısı hat safhada çinekop takımına kefal geliyor. çapari veya rapala atan görmedim bile. Avrupa yakasını bilemem ama tablo o kadar pembe değil. :)
güzel kardeşim işim gücüm yokta burda bedavadan rapormu açıyoruz anlamadım nedemek istediğini kaldıki beni tanıyanlar iyibilirki bırak üsküdarı boğazın neresinde ne çıkarsa anında haberim olur ve kesinliklede boşyere yazmam bilmem anlata bildimmi gözümle gördüğüm avı sen nasıl inkar ediyosun ben onu anlayamadım:(

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
güzel kardeşim işim gücüm yokta burda bedavadan rapormu açıyoruz anlamadım nedemek istediğini kaldıki beni tanıyanlar iyibilirki bırak üsküdarı boğazın neresinde ne çıkarsa anında haberim olur ve kesinliklede boşyere yazmam bilmem anlata bildimmi gözümle gördüğüm avı sen nasıl inkar ediyosun ben onu anlayamadım:(

Güzel kardeşim, sen yazmışsın arkadaş yorum yapmış sana kim birşey demiş, ortada birşey yok rahat ol...raporunu görmedim şimdiye kadar, işim gücüm yokta burda bedavadan rapor açıyorum demişsin ya, rapor açmıyorsun açılmış bir konuya yorum yapıyorsun sadece...

albay73

Yeni Üye
Adı
mustafa sarıoğlu
Güzel kardeşim, sen yazmışsın arkadaş yorum yapmış sana kim birşey demiş, ortada birşey yok rahat ol...raporunu görmedim şimdiye kadar, işim gücüm yokta burda bedavadan rapor açıyorum demişsin ya, rapor açmıyorsun açılmış bir konuya yorum yapıyorsun sadece...
arkadaşım seninle ilgili olmayan konuya neden mudavim oluyorsun bırak cevap vermesi gereken versin bedavadan rapor açıyorum diyede bir çümle sarf etmedim orda konularıda sapıtmayalım gelelim arkadaşın yazdığı yazıya inanmamak onun bilecehi iş kalkıpta birinin yazdığı raporu yalanlarcasına açıklama yapmaya kimsenin hakkı yok. bu konuyuda fazla uzatmaya gerek yok.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...