Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
emre gündüz gidebilsen karaköy istavrit, kabataş çinekop yapıyor. fakat nedense akşam olunca çinekop kesiliyor. :eek:
Kabataş çinekop yapıyor dersek doğru olmaz pazar ve çarşamba ordaydım. Ne gündüz ne gece doğru dürüst çinekop yapmadı. En çok alan 2 çinekop alabildi. çoğuda hiç bir şey alamadı. Hatta vuruş bile alamayan çok kişi vardı.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
merhaba yarın sarayburnuna gitmeyi düşünüyorum lüfer palamut geçişi hakkında bilgisi olan varmı sahteyle balık almak mümkünmü ?

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Bugün bakırköy sahilinden yola çıkıp sahil yolundan eminönüne, oradan boğaza gittim.Yeniköye kadar gittim. Haftasonu kalabalığı yoktu hiçbiryerde.Akıntıburnunda bile rahat olta atılabiliniyordu yani.Tabi öğlen vaktiydi.
Tüm bu güzergahı arabayla gezdim,inip seyretmedim.Geçiş aşamasında balık çeken görmedim.

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
arkadaşlar 10 gr ile 25 gr arasındaki sahteleri at çek yapmak için en idel spin kamış atarı ne olmalı kaç gr ile kaç gr arası ?

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol

BALIK

Yeni Üye
Adı
Mehmet BALIK
Kabataş çinekop yapıyor dersek doğru olmaz pazar ve çarşamba ordaydım. Ne gündüz ne gece doğru dürüst çinekop yapmadı. En çok alan 2 çinekop alabildi. çoğuda hiç bir şey alamadı. Hatta vuruş bile alamayan çok kişi vardı.
Selam...Ben çarşamba oradaydım 15:30 tan saat 21:00 a kadar balık yaptı 3 adet yakaladım...Sadece o saatlerde yaptı balık gece geç saatlerde sadece vuruş görmek nasip oldu.Unutmadan 4 adet'te oldukça iri trakonya yakaladım ve geri iade ettim...

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
Selam...Ben çarşamba oradaydım 15:30 tan saat 21:00 a kadar balık yaptı 3 adet yakaladım...Sadece o saatlerde yaptı balık gece geç saatlerde sadece vuruş görmek nasip oldu.Unutmadan 4 adet'te oldukça iri trakonya yakaladım ve geri iade ettim...

Tüm sahilde bütün gün ve gece 30 kişi tarafından toplamda alınan 5-10 çinekopla orda balık yaptı demek doğru olmaz. Balık yaptı deyince herkez oraya koşuyor boşa vakit harcıyor. Bu kadar balığı nerdeyse her yer yapıyor. Böylesi durumlarda balık yaptı değilde balık yok gibiydi demek daha doğru. Kabataş geçen hafta içi ve geçen hatasonu adam başı ortalama 1 balık yapmadı. Doğru rapor bu. ;)

BALIK

Yeni Üye
Adı
Mehmet BALIK
Tüm sahilde bütün gün ve gece 30 kişi tarafından toplamda alınan 5-10 çinekopla orda balık yaptı demek doğru olmaz. Balık yaptı deyince herkez oraya koşuyor boşa vakit harcıyor. Bu kadar balığı nerdeyse her yer yapıyor. Böylesi durumlarda balık yaptı değilde balık yok gibiydi demek daha doğru. Kabataş geçen hafta içi ve geçen hatasonu adam başı ortalama 1 balık yapmadı. Doğru rapor bu. ;)
Aynen katılıyorum ben bu yüzden rapor bile hazırlamadım ki gerek görmedim...Balık gerçekten cok nadir ve o kadar zaman beklememize 3 balık devede kulak bile sayılmaz...İnşallah bir dahaki sefere raporu hakettiren bir macera olurda güzel bir rapor hazırlayıp burada sizlerle paylaşırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...