Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
cuma,c.tesi kuzey doğudan, pazar günü güneybatıdan ve p.tesi güneyden esen rüzgarla beraber sağanak var. Bence en uygun günler pazar ve asıl p.tesi gibi.lodosla beraber bir patlama beklemek lazım artık.
Lodosla beraber maalesef boğazda salya patlaması oluyor bu sene. Derin sularda özellikle yemli takım çalıştırmak eziyet haline geliyor.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Çok Dracula gördüm sizi :D
Benim bu konuda bir projem var ama özel iğne lazım ve Türkiyede yok. Yurtdışına giden bir arkadaşıma sipariş ettim, bulursa getirecek ve bahsettiğin fonksiyona yakın bir sistem kuracağım.
İkili iğneler iş görmez mi ?

poseidona göre cumartesi yağmur azalıyor parça parça yağacak. Şemsipaşada asansörle tek tük lüfer çıktı geçen pazar. İki tane de rapalaya yapıştı. Balıklar eksiksiz lüfer :)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok Dracula gördüm sizi :D
Benim bu konuda bir projem var ama özel iğne lazım ve Türkiyede yok. Yurtdışına giden bir arkadaşıma sipariş ettim, bulursa getirecek ve bahsettiğin fonksiyona yakın bir sistem kuracağım.
Bu iğneler sanırım adaş. Bende denemeyi isterim bu sistemi ama daha uzun saplı iğne olsa iyi olurdu. İlandaki iğne 2 no olmasına rağmen sapı ciddi manada kısa.
http://cgi.ebay.com/STAND-OUT-HOOKS...517?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588925bbad

cetin77

Yeni Üye
Adı
Çetin Kınalı
Az önce emirgandan geldim.Akşam 19:00 dan 23:30 a kadar bi gelincik birde iskorpit atladı çinekop takımına.Diyer herkez birşey tutamadı.Çinekopun Ç si bile yoktu :))

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
Bu iğneler sanırım adaş. Bende denemeyi isterim bu sistemi ama daha uzun saplı iğne olsa iyi olurdu. İlandaki iğne 2 no olmasına rağmen sapı ciddi manada kısa.
http://cgi.ebay.com/STAND-OUT-HOOKS...517?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588925bbad
bunun olayı gerçekten çok değişikmiş, denendiği taktirde kesinlikle sonuç alınır. canlı yeme gerekte yok silikon balıkları diziver yap çapari gibi 5-6 iğne, bedenide yap çelikten gelsin lüferi, çinekopu.

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
bunun olayı gerçekten çok değişikmiş, denendiği taktirde kesinlikle sonuç alınır. canlı yeme gerekte yok silikon balıkları diziver yap çapari gibi 5-6 iğne, bedenide yap çelikten gelsin lüferi, çinekopu.

levreğe atacaksın bu takımı aslında

Emre

Aktif Üye
Adı
Emre Sofuoğlu
Çinekop sarıkanat için akşam işine pek girmeyin bu sene ne hikmetse balık gündüz sabah çok erken geliyor. Tabi gelen 2-3 balığa balık denirse...

Bu arada bugün itibarı ile kireçburnu anadoluhisarı beykoz civarı tekneler çapari ile livarı doldurdular çinekopla herkesin haberi olsun. Kıyıda bir kaç güne kadar sevindirici miktarda artış olacağını söyleyebilirim.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol

İşte benim düşündüğüm takım kesinlikle bu.Bunu özellikle galata köprüsünden sarkıtmak ve iğnelere fleto takarak yemlemek istiyordum.
Ciddi anlamda iş yapabilecek bir takım.çapari gibi hafif şağı yukarı sallayarak fletoyada aksiyon verilince dayanamaz balıklar.
Adaş kesinlikle haklısın uzun pala olmalı.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
cumartesi herşeyi deneyeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...