Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Tombik lezzetsiz balık değildir. Sadece yapmadan önce kanının iyicene boşalmasını sağlamak lazım. Ondan sonra ızgara veya şiş de gayet güzel olur.

AydinYAMAN

Yeni Üye
Adı
Aydin Yaman
Merhabalar gunduzden buyuk bi hata yaparak galata koprusune gittim ve aksam 5e kadar ordaydim orada kefalden baska bisi yoktu eve donerken uskudardan gidim dedim bakalim orada millet ne tutuyor diye bakim dedim gittigimde bi kac balikci vardi onlar da rapala ile sarikanat tutmustu bos gecen gunume yandim:(

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Merhabalar gunduzden buyuk bi hata yaparak galata koprusune gittim ve aksam 5e kadar ordaydim orada kefalden baska bisi yoktu eve donerken uskudardan gidim dedim bakalim orada millet ne tutuyor diye bakim dedim gittigimde bi kac balikci vardi onlar da rapala ile sarikanat tutmustu bos gecen gunume yandim:(
Çok ta üzülme.
Balık son derece seyrekti Üsküdar'da da..

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Anavaşya pek tat vermez zaten balıkçıya. Balık ya seyrek yada açıktadır. Ayrıca anavaşya balığı yağsız olduğu için tadı da bir şeye benzemez.

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
Balik sizin oldugunuz yerde degil onun oldugu yerde siz olacaksiniz. Bir çin atasozu :))

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün galata köprüsünün Eminönü yakası yemli kefal, orta kısmı iri kefal ve iki levrek (çarpma ile), Karaköy yakası yemli kefal ve istavrit, karaköy ise çapari ile çok seyrek istavrit (En iyisi 1 tava) bol trofeli avlar:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...