Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

öncü

Aktif Üye
Adı
Ömer ÖNCÜ
Haklısınız mera paylasımını nokta sekılde paylasmayı bende dogru bulmuyorum ve dedıgınız gıbı oraya foruma uye olmadan sadece mera ogrenmek amaclı bır paylasımı olmayan ınsanların akınına uğrayacaktır şuanda boğazda balık var

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
''Lütfen bana antin kuntin felsefe yapmayın '' Uslubunuz ilginç.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Rapor kelimesinin anlamına bakarsanız. Yer belirtilmesinin gerektiğini anlarsınız. ,zaten sizden koordinatta istenmez Üsküdar ,Çubuklu, Beykoz demekte size birşeyler kaybettirmez.

Size gizli avlakalarınızda sakin, bol ve bereketli avlar dilerim.
Bunda anlamayacak ne var, yada sizler, bu avlak meraklıları, neden çarpıtmaya çalışıyorsunuz, son günlerin ülke gündemi modası olduğu üzere...
Yazılı bir başlık bu yahu bakınız ne diyor:
Bunuda açalım;

Burda sana avlağın yerini söylüyo başlık kardeşim neyin derdindesiniz, ayrıca yine başlık öyle güzel anlatmışki kendini, balık avı raporları diyor yani boğaz ve çevresinde yapılan avların raporları deniyor. Yani Boğaz ve çevresi avlak bölgeleri değil, adres ifşaları değil, hangi servis geçer, seni kapından alır götürür, yemini keser, takar atar yakalar kovana atar hiiiç ama hiiç değil.
Birtek gerçek varki bu site paylaşım ve dostluk sitesi kimse kusura bakmasın iki tane balık yakalayıp keyif yapacağım yeri, bırak balık yakalamayı, gidipte biraz denize bakacağım yeri bir kaç dostum hariç ne paylaşırım nede ifşa ederim.Çok kereler gayet güzel balık alırken etrafıma gelenlere görüntü vermemek için balık zevkimi yarım bırakırım sırf oranın kalabalığı olmasın diye.
Bildiğiniz üzere ustasıda geliyoo deveciside.
Bundan sebep yer bildirmeyen dostlarıma hak veriyorum.Zaten boğaz dediğin dünyanın nadide ve çook ama çook küçük bir su kanalı geziniz iki yakayıda muhakkak aradığınız adresi bulursunuz.

lüferoski

Daimi Üye
Adı
sedat dalcı
eleştiri gitirenler neden se çoğunlukla ya 20 mesajdalar yada yeni üye olmuşlar arkadaşlar istanbulda avlaklar belli arayın bulun ben kimseden söylemesini istemedim istememde benim eğitimim, kültürüm budur kimsede yargılayamaz yargılarsa bende derimki foruma MERA ögrenmek için üye olmuş derim heryer sizin takılın kafanıza göre.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
eleştiri gitirenler neden se çoğunlukla ya 20 mesajdalar yada yeni üye olmuşlar arkadaşlar istanbulda avlaklar belli arayın bulun ben kimseden söylemesini istemedim istememde benim eğitimim, kültürüm budur kimsede yargılayamaz yargılarsa bende derimki foruma MERA ögrenmek için üye olmuş derim heryer sizin takılın kafanıza göre.
Aynen Sedat. Bu konu benimde dikkatimi çekiyor. Mera tartışması tüm forumlarda yeni veya 20 mesaj altındaki üyelerle oluyor hep.

ragıp oy

Aktif Üye
Adı
Ragıp Oy
Aynen Sedat. Bu konu benimde dikkatimi çekiyor. Mera tartışması tüm forumlarda yeni veya 20 mesaj altındaki üyelerle oluyor hep.
Bu başlıkta mera için tartışma yaratan 3 arkadaşa da baktım. Hiçbirinin açtığı konu yok ve açılan konulara genellikle mera öğrenmek veya tartışma yaratmak için girmişler.

balıks

Yeni Üye
Bunda anlamayacak ne var, yada sizler, bu avlak meraklıları, neden çarpıtmaya çalışıyorsunuz, son günlerin ülke gündemi modası olduğu üzere...
Yazılı bir başlık bu yahu bakınız ne diyor:
Bunuda açalım;

Burda sana avlağın yerini söylüyo başlık kardeşim neyin derdindesiniz, ayrıca yine başlık öyle güzel anlatmışki kendini, balık avı raporları diyor yani boğaz ve çevresinde yapılan avların raporları deniyor.
:) kaya bey alın size felsefe :
Yani Boğaz ve çevresi avlak bölgeleri değil, adres ifşaları değil, hangi servis geçer, seni kapından alır götürür, yemini keser, takar atar yakalar kovana atar hiiiç ama hiiç değil.)

Birtek gerçek varki bu site paylaşım ve dostluk sitesi kimse kusura bakmasın iki tane balık yakalayıp keyif yapacağım yeri, bırak balık yakalamayı, gidipte biraz denize bakacağım yeri bir kaç dostum hariç ne paylaşırım nede ifşa ederim.

Çok kereler gayet güzel balık alırken etrafıma gelenlere görüntü vermemek için balık zevkimi yarım bırakırım sırf oranın kalabalığı olmasın diye. ( bu nasıl bir ruh halidir sizce)

Bildiğiniz üzere ustasıda geliyoo deveciside.
Bundan sebep yer bildirmeyen dostlarıma hak veriyorum.

Zaten boğaz dediğin dünyanın nadide ve çook ama çook küçük bir su kanalı

:)(küçük kavramınız ilginç; üyeler ve izleyicilerin dünya çapında gezebildiklerini düşünüyor olmalısınız. )

geziniz iki yakayıda muhakkak aradığınız adresi bulursunuz.

beyler amatör avlananların büyük bir kısmı araç sahibi bile değil.

ünlü ve pahalı marka malzemeler ile nereden tutulduğu ''sır '' olan balıklarla fotoğraflar çekerek olaya hangi açıdan bakılıyor. orası önemli .bu şehirde yaklaşık 15 milyon insan binlerce hikaye var. insanların karınlarını doyurmak içinde balık tuttuğunu düşündünüzmü hiç ....:(

ortam özgür bir ortam herkes görüşünü ifade eder. istediğini açıklar istemediğini saklayabilir. lütfen forumdakileride sadece kendi bakış açınızdan yorumlamayın. ...

İstanbul sizin tariflediğinizden çok daha büyük bir şehir...

rast gelsin.

casasera

Aktif Üye
haftasonu sarıyerden basladık yenikoy ortakoy tarabya avrupa yakasında bircok yere gittik balık yoktu.. Sabahına kuleli kandilli derken anadolu yakasını taradım. Bizde sorabilirdik avlak mera felan.. ama aradık taradık.. Sonra yine bogazda baska biryere gittik ve balık oltaya kafa atıyordu ;) Balık isi zahmet isi bana gore. Balıkta yem takarmısın diyenden de avlak sorandan da haz etmiyorum..

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yıllar önce forumlar yokken, balığa çıkmadan 1 gün önce arkadaşımla binerdik Eminönünden Sarıyer otobüsüne, Sarıyere kadar tarardık sahili. Sonraki gün de balık yapan yere giderdik. Ha o gün orda balık olurmuydu kısmet işi. Bazen olur bazen olmazdı. İllaki özel araç lazım değil yani.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Arkadaşlar,
Fikir beyan ederken karşındakini aşağılayıcı,küçük düşürücü veya varsayımlar üzerine sıfak yakıştırması yapmayınız.
Fikirlerimizi karşımızdakinin kişisel haklarını çğnemeden ortaya koymak lazım.

MERA konusunda kimse açıklama yapmak zorunda değil,zira bu formu üye olmayan binlerce kişide takip ediyor.Ve avlakların talan edildiğine çokça şahidim.
O yüzden AVLAK belirtmek tamamen kişinin insiyatifindedir.

Konuyu bu bağlamda ele alın lütfen....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...