öncü
Aktif Üye
Haklısınız mera paylasımını nokta sekılde paylasmayı bende dogru bulmuyorum ve dedıgınız gıbı oraya foruma uye olmadan sadece mera ogrenmek amaclı bır paylasımı olmayan ınsanların akınına uğrayacaktır şuanda boğazda balık var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen Sedat. Bu konu benimde dikkatimi çekiyor. Mera tartışması tüm forumlarda yeni veya 20 mesaj altındaki üyelerle oluyor hep.eleştiri gitirenler neden se çoğunlukla ya 20 mesajdalar yada yeni üye olmuşlar arkadaşlar istanbulda avlaklar belli arayın bulun ben kimseden söylemesini istemedim istememde benim eğitimim, kültürüm budur kimsede yargılayamaz yargılarsa bende derimki foruma MERA ögrenmek için üye olmuş derim heryer sizin takılın kafanıza göre.
Bu başlıkta mera için tartışma yaratan 3 arkadaşa da baktım. Hiçbirinin açtığı konu yok ve açılan konulara genellikle mera öğrenmek veya tartışma yaratmak için girmişler.Aynen Sedat. Bu konu benimde dikkatimi çekiyor. Mera tartışması tüm forumlarda yeni veya 20 mesaj altındaki üyelerle oluyor hep.