Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
evet bu arkadaş Bülent, ta kendisi. çok ısrar ettim siteye o da üye olsun diye ama benim bilgisayar ile aram pek iyi değil dedi. :)
kırlangıç bana yabancı olmayan bir balık, her daim de o kanatlarının güzelliğine hayranım...

Bülent'in elindeki rapala jaxor-jaxon filan adı olan bir sahte galiba, bana pahalı görünmüştü ancak pahalı değilmiş. fotoğraftan o sahteye benzettim.

çok güzel balıklar, çalışana hala balık var demek...

Elinde ki rapala bizim kadem abinin çinden getirdiği bir rapala pelican nitro kalıbı. Zamanında çok güzel çalıştı.

trake

Aktif Üye
özgür bey, geçen pazar suya girdim Silivri tarafında kurt çıkartmak için su buz gibiydi Ereğli de yazlık civarında yardımlaşacak birilerini bulursunuz umarım Allah kolaylık versin tatlı telaşınızda keyifli avlar dilerim

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
o kırlangıç ne güzel bir balıktır ya onlar büyüdüğünde eşli olarak dolaşır ve 1 ini yakaladığında livardayken ses çıkararak eş çağırır o göz rengi ve kanatlarındaki renk herkesi hayran bırakıyor :eek:Fakat o minnacık boydaki kırlangıç ları tutup alıp eve götürenler var insanı katil ederler,Balık tutarken limitlere uyan herkese saygılar sevgiler:harika:

ozgurarslan

Daimi Üye
özgür bey, geçen pazar suya girdim Silivri tarafında kurt çıkartmak için su buz gibiydi Ereğli de yazlık civarında yardımlaşacak birilerini bulursunuz umarım Allah kolaylık versin tatlı telaşınızda keyifli avlar dilerim
teşekkürler. en azından vakit var, acele etmeden en doğru zamanda, yardım alabileceğim zamanlarda ağır işleri yapacağım.

rastgele...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...