Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ottoman

Aktif Üye
Adı
ibrahim
ovvv tebrikler müthişsin arkadaş yozuri sanırım o mekanı az çok tahmin ediyorum maalesef geç yattığım için erken kalkıp gidemedim üşendim ellerine sağlık tebrikler...........:harika::harika::harika:

dede

Aktif Üye
Adı
Kemal Dede
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu sabah avrupa yakasının favori meralarından birinde 180 gr ile çalışmaya başladım.
Akıntı yok denecek kadar az idi. Kısa sürede 3 tane güzeli kandırabildim.
2 tanesi güzel bastı. Balık takımdayken 100-110 metre örgüyü sarmak kadar keyif veren başka bir şey olmasa gerek :)
1 haziran hatırası oldu benim için..
tebrikler ahmet güzel av olmuş avın daim olsun

rapalacikral

Daimi Üye
Adı
ali
Bu sabah avrupa yakasının favori meralarından birinde 180 gr ile çalışmaya başladım.
2 tanesi güzel bastı. Balık takımdayken 100-110 metre örgüyü sarmak kadar keyif veren başka bir şey olmasa gerek :)
Harika bir resim.
Tebrik ederim..

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
tebrikler harika görüntüler ellerinize sağlık orgüylede balık tutmak gerçekten harika bir duygu:harika:

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrik ederim. Ahmet bey. Bazı meralarda bizde spin ile tek tük alıyoruz bunlardan.
Selam Furkan,
Sabahın karanlığında su üstü çalışanlar vardı ilk gittiğimde sen ve ekibin sandım ama değilmiş,gün ışıyınca anladım :D
rastgelsin sizlere de sağol

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Haftasonu İzmir Alaçatıda tatildeydim, pazar günü istanbula inince ekürim birol ağabeyi arayarak hazırlan sabah suyuna bakalım dedim kendisi beni kırmadı. Lüfer sülalesine el salladığımızı düşünürken, bir anda sahtelerimize bu güzellerle yanıt aldık. Mutlu ve tatlı yorgunluk ile dönüş yoluna koyulduk. Herkese rastgele.

[/QUOTE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...