Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
tebrikler ahmet güzel av olmuş avın daim olsunBu sabah avrupa yakasının favori meralarından birinde 180 gr ile çalışmaya başladım.
Akıntı yok denecek kadar az idi. Kısa sürede 3 tane güzeli kandırabildim.
2 tanesi güzel bastı. Balık takımdayken 100-110 metre örgüyü sarmak kadar keyif veren başka bir şey olmasa gerek
1 haziran hatırası oldu benim için..
![]()
Harika bir resim.Bu sabah avrupa yakasının favori meralarından birinde 180 gr ile çalışmaya başladım.
2 tanesi güzel bastı. Balık takımdayken 100-110 metre örgüyü sarmak kadar keyif veren başka bir şey olmasa gerek
![]()
tebrikler harika görüntüler ellerinize sağlık orgüylede balık tutmak gerçekten harika bir duyguBu sabah avrupa yakasının favori meralarından birinde 180 gr ile çalışmaya başladım.
![]()
Selam Furkan,Tebrik ederim. Ahmet bey. Bazı meralarda bizde spin ile tek tük alıyoruz bunlardan.
Öhö öhöööTebrik ederim. Ahmet bey. Bazı meralarda bizde spin ile tek tük alıyoruz bunlardan.
Helaal helaaall su iç, Ctesi aradım Özkan telefonun kapalıydı fena balığım gelmişti, sana ulaşamayınca kaçtı gitti..Öhö öhööö
![]()
[/QUOTE]