Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu2004

Üye
Adı
salih özbatu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Günaydın herkese dün akşam Samatya Barınağın yanından 1 lüfer 3 sarıkanat aldım.Gerçi geçen hafta 1 tane lüfer almıştım.
Hava tam güzeldi ellerimiz üşüyordu.ama o vuruş yokmu herşeye deyiyor.
sağlıcakla kalın

anafarta

Yeni Üye
Selamlar,

Sabah 7'den 10'a kadar oltaya gelenler... En azıdan bu hafta bari erken kalktığıma değdi dedim :) Genel olarak pek bişey yoktu.. sabah yemli atanlardan sadece 1 lüfer alabileni gördüm.. Azimle güzel günleri bekliyoruz.. :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dünkü yemli denememde ise 1 lüferi kovama atabildim. Yem hiç yoktu. Çaparime gelen 3 sardalyayı kullandım. Balık 330 gr. geldi.
Yem: Sardalya şakşak.
Haber etseydin akardık yanında abi :p 2 kg canlı istavrit vardı ama lüfer yoktu :D Hava motoruyla gecenin sonuna kadar yaşattık kerataları :D

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
Gece Anadolu yakası meramızda çok şükür dişlileri gördük ilk açılışı kankam yaptı ama ne olduysa ondan sonra oldu merada maksimum 10 kişiyken 1 saat içinde 40 kişi olduk 80-100 gr atanlarla tartışınca da lanet olsun deyip çekip evimize geldik forma kayıt olduğumda ilk gün tartışmaya girmiştim neden balık çıkan yeri söylemiyorsunuz diye sonuna kadar haklı olduğunuzu bir kez daha buradan ilan ediyorum.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
80/100 gr atanlardan kasıt ne anlamadım ?:confused:

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
80/100 gr atanlardan kasıt ne anlamadım ?:confused:
Kusura bakma sinirden açıklayıcı yazmamışım. Avlandığımız mera akıntılı bir konuma sahip dolayısıyla atılan 80-100 gram kurşun suda Çerez görevi görmekte biz 150 gram atarken defalarca söylememize rağmen 80 gramda sabit kalıp takımları toplamaları o meraya sıkıntıdan başka hiç bir şey getirmiyor.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kusura bakma sinirden açıklayıcı yazmamışım. Avlandığımız mera akıntılı bir konuma sahip dolayısıyla atılan 80-100 gram kurşun suda Çerez görevi görmekte biz 150 gram atarken defalarca söylememize rağmen 80 gramda sabit kalıp takımları toplamaları o meraya sıkıntıdan başka hiç bir şey getirmiyor.
:) BEN DE ŞÖYLE YORUMLAMIŞTIM BULUNDUPUNUZ YER SAKİN BİR YER VE HAFİF KURŞUNLA AVLANIYOSUNUZ DİĞERLERİDE 80-100 GRLIK KURŞUN ATARAK SAPUR ŞUPUR SESSİZLİĞİ BOZUP BALIĞI KAÇIRIYOLAR :) AMMA SENARYO YAZMIŞIM HA :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...