Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rsgnrcs

Yeni Üye
Adı
Ersegün erciş
Gece Anadolu yakası meramızda çok şükür dişlileri gördük ilk açılışı kankam yaptı ama ne olduysa ondan sonra oldu merada maksimum 10 kişiyken 1 saat içinde 40 kişi olduk 80-100 gr atanlarla tartışınca da lanet olsun deyip çekip evimize geldik forma kayıt olduğumda ilk gün tartışmaya girmiştim neden balık çıkan yeri söylemiyorsunuz diye sonuna kadar haklı olduğunuzu bir kez daha buradan ilan ediyorum.
Bu tarif bana kuleliyi hatırlattı. Lakin deniz herkesin çocuğunun ısrarıyla gelen var eşiyle hadi bir hava alalım birde olta sallarız diyen var, hiç birine siz bilmiyorsunuz gidin diyemiyoruz elimizden geldiğince yardım etmeye çabalıyoruz. İlk balığa kulelide başladım çok olta katmışımdır hiç unutmam oranın ahalisi yaşlı bir amca kıza kıza öğretmişti bize işin püf noktalarını çaparide yer değişmeyi o günleri hatırladıkça kızamıyorum hiç kimseye üstelik bunlar daha iyi günler balık bollaşınca duyan gelecektir:) en güzel dua Rabbim hepimize ağız tadıyla bereketli avlar nasip etsin diyelim. Herpimize rast gelsin iyi günler

melanpoly

Yeni Üye
Adı
SALİM BAKICI
05 ekim 19:00 20:30 arası emirgan sahili yemli denemesi yapıldı vuruş bile alan olmadı maalesef

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkes kıt bu ara sanırım...

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün gece üsküdarda saat 22 ye kadar yemliye 1 adet cinekop geldi sonrasından haberim yok. haftaya balık başlar diye umuyorum.

aykut kilitcioglu

Aktif Üye
Adı
aykut kilitcioglu
pazardan beri haliçde sarıkanat katliamı yaşanıyor.bugün oğlumla gittik .sabah 9 dan 15e kadar olta salladık.toplamda 13 adet sarıkanatla avı tamamladık.taze yem olmazsa balık zor vuruyor.akşam saatlerinde korkunç bir kalabalık oluyor.sabırlı arkadaşlar deneyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...