Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanercapa

Yeni Üye
Arkadaşlar selam.

Aşiyan - Emirgan tarafı Yemli veyahut Rapala son durum nedir acaba

Bilgi verebilecekler varmı. Sabah Suyuna deneme yapmak istiyorum.

Teşekkürler

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar selam.

Aşiyan - Emirgan tarafı Yemli veyahut Rapala son durum nedir acaba

Bilgi verebilecekler varmı. Sabah Suyuna deneme yapmak istiyorum.

Teşekkürler
Şansınızı sorarak değil bence tecrübe ederek bulabilirsiniz.
Sabah niyetiniz var ise bildiğiniz meranıza gidip yoklama yapabilirsiniz.
Buradan size söylenen ile hareket ederseniz her daim yanılırsınız, zira şu an balık var dese balık sabaha kadar aynı yerde beklemeyecek. Yok dese sabah gidip belkide nasibinizi alacaksınız.
O yüzden vakit ayırdıysanız o vakti değerlendirmenin tadına varın.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çarşamba gece başlayan dişili avı 26 sarıkanat ve çinekopla sonuçlandı.Balık bu aralar bollaşmaya ve irileşmeye başladı.Ama henüz sezonun ilk lüferi daha teşrif ettmedi .Tabi buna da şükürki nerdeyse 2 aydır 3-5 parça balıkla eve döner olmuştuk .Önümüzdeki hafta itibaryle havanın iyce soğuması balığın bolluğuna sebep olur inşallah .Bu işe senelerini vermiş usta balıkçılar lüfer mevsimi geçmek üzri olsa bile aslında asıl boğazdan lüfer geçişinin olmadığı görüşünde .

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba,
Bu sabah meraya biraz geç indim. İndiğimde dişli yok istavrit var lafını duyunca önce biraz moralim bozuldu. İçimden "bir de ben deneyeyim" dedim ve bir bardak çayımı yudumlarken takımları açtım. Ve at-çeke başladım. Balık yok denmesine rağmen dünden daha bereketli bir balıkla karşılaştım. Demek ki istavriti görüp pes etmeyip daha düzgün yoklamak gerekiyormuş.
Rastgele

nuri deniz

Aktif Üye
Merhaba,
Bu sabah meraya biraz geç indim. İndiğimde dişli yok istavrit var lafını duyunca önce biraz moralim bozuldu. İçimden "bir de ben deneyeyim" dedim ve bir bardak çayımı yudumlarken takımları açtım. Ve at-çeke başladım. Balık yok denmesine rağmen dünden daha bereketli bir balıkla karşılaştım. Demek ki istavriti görüp pes etmeyip daha düzgün yoklamak gerekiyormuş.
Rastgele

Birol;
Bunların hepsi senin mi...tek başınamı yakalayıverdin bu dişli canavarları...Öyle ise helal olsun...denizde Sarıkanat bırakmadınız...

Kefas

Üye
Adı
Bülent
Merhaba,
Rastgele

:harika::harika::harika::harika:

Herkese iyi geceler bu ara pek balık bulamıyorum bana tavsiye ediceğiniz bi yer var mı at çek yahut gece yemli herkese rastgele..:harika:

ozgurarslan

Daimi Üye
ben 7 çinekop aldım, arkadaşım da öyle. bir diğer arkadaş 20 tane aldı. ancak genel olarak herkes ortalama 7 civarı almıştır. balıklar ufak. çinekop işte. sarı pek az yüzünü gösterdi...

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu sabah kalabalık olacağını bile bile indim sahile..
160 gr ile genelde 9cm sahte kullandım.saat 9 gibi ayrıldım.

haftaya daha irilerini bekleriyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...