Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şansınızı sorarak değil bence tecrübe ederek bulabilirsiniz.Arkadaşlar selam.
Aşiyan - Emirgan tarafı Yemli veyahut Rapala son durum nedir acaba
Bilgi verebilecekler varmı. Sabah Suyuna deneme yapmak istiyorum.
Teşekkürler
Tamam saolun.Murat merhaba,
Buraya koyduğun mesajı açılan bu https://www.baliksevdam.com/forum/amator-balikcilara-kotu-haber-11459/index3.html konuya taşımıştım ama sanırım o konuyu görmedin![]()

Merhaba,
Bu sabah meraya biraz geç indim. İndiğimde dişli yok istavrit var lafını duyunca önce biraz moralim bozuldu. İçimden "bir de ben deneyeyim" dedim ve bir bardak çayımı yudumlarken takımları açtım. Ve at-çeke başladım. Balık yok denmesine rağmen dünden daha bereketli bir balıkla karşılaştım. Demek ki istavriti görüp pes etmeyip daha düzgün yoklamak gerekiyormuş.
Rastgele
![]()
Merhaba,
Bu sabah meraya biraz geç indim. İndiğimde dişli yok istavrit var lafını duyunca önce biraz moralim bozuldu. İçimden "bir de ben deneyeyim" dedim ve bir bardak çayımı yudumlarken takımları açtım. Ve at-çeke başladım. Balık yok denmesine rağmen dünden daha bereketli bir balıkla karşılaştım. Demek ki istavriti görüp pes etmeyip daha düzgün yoklamak gerekiyormuş.
Rastgele
![]()