Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

inşallah. teşeşkkürler...Tebrik ederim Özgür abim, kıyıda konuşturuyorsun kamışını maaşallah, darısı yazlığa teknende inşallahHer zaman rastgelsin...
Çok güzel bir av olmuşmerhaba,
1 hafta aradan sonra bugün yağmura ve sert rüzgara rağmen gözümü karartım ve saat 06,30 da indim meraya yağmur ve rüzgar şartları zorlasa da saat 9,00 kadar balık aldım daha sonra balık kıyıdan epey açıldı (yani tahminim o şekilde) bende avımı saat 9,30 sonlandırdım.Bu arada balıklar hala ufak oldukça fazla balık suya geri iade edildi.Herkese rast gelsin..
rastgelsin inşallah denk gelir güzel bir lüferDün gece arnavutköy de saat 10:00 / 05:00 arası balık seyrekti akıntıda cabası 8 adet çinekop alabildim . Daha da fazlasınız kaçırdım akıntı yüzünden .Yanımda cok güzel 2 adet lüfer tutuldu.Aslında avı erken bitirmeyi planlıyordum lüferleri görünce ya nasip bizede gelir düşüncesiyle ama olmadı.Bu akşam yine bir yoklma çekceğim ...