Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
bugün avrupa yakasına sahile uğradım. ancak geç saatte uğradım 10 gibi, bir buçuk saat attım yaprak geldi.
istavrit az var.
dün epey istavrit yapmış ama...

rastgele...
balığın bir günü bir gününe tutmuyor abi.
dün sahteyle lüfer-ler alınan yerlerde bugün yapraklar yerlere dökülüyordu :(
bir garip sezondur gidiyor..

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Zaten ya lüfer ya yaprak. Sarıkanatı gören-duyan var mı ?

GyotiNe

Yeni Üye
Adı
Fatih Meriçli
Geçen hafta Bursa/ karacabeyden akşam vakti kaşık ile denemeler yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım. Bursadan kaşık ile sonuç alabilen arkadaşlar var mı varsa hangi sahteleri kullanmaktalar bilgi verebilirseniz sevinirim.

ilişken

Aktif Üye
Adı
mehmet bektaş
Dün sabah erkenden meraya indim. Uzak atışlara güzel boyda balık vardı. Tam bir keyf günü oldu. Akşama kadar 31 parça çinekop alıp evin yolunu tuttum.

lovemovex

Üye
Dün sabah erkenden meraya indim. Uzak atışlara güzel boyda balık vardı. Tam bir keyf günü oldu. Akşama kadar 31 parça çinekop alıp evin yolunu tuttum.

Maşallah guZel bı av olmuştur kesin bisey sorucam rapala avından sonra omuz bölgem bayağı ağrıyor bunu nasıl geçire bilirim Yada nasıl önlem alabilirim atış esnasında oluyor herhalde

ozgurarslan

Daimi Üye
bugün sabah uğradım. garip bir rapor olacak bu sefer. ben 1 adet çinekop aldım. ilk atışımda efsane rapala oscar'ın yeşili ile. şlk atışta alınca tamam dedim seri yapacağım bugün, başka alamadım.
alan da yoktu. bir tek Kadir adında bir arkadaşımız aldı. Nasılını sormayın. zaten bizim oraya akıntılı yerden geldiğinde 5-6 parça almıştı, biri de lüfer. bizim orada da bir o kadar aldı sanırım.
ancak dediğim gibi kendisi istisna. sırtı mavi karnı tutuncu strike'ını yedirdi bir şekilde. ancak balık gerçekten seyrek ve cılız. Kadir'i anlatmamdaki sebep, çalışana denk getirene hiç yok da değil.

tek tek istavrit alınıyor. parmak boyu kraçalar ince takımla sarkıtma alınıyor. ben de orada dizdim bir ince çapari, aldım biraz sonra hatırladım ki bugün cumartesi ben gecesine yemliye gitmiyorum cumartesi (hoş sabahına da rapalaya gitmiyorum haftasonu diye de istisna oldu bugün)
canlı halde oltacı ağabeyin livarına bıraktım. canlı olarak talep eden ve yemli yapanlar varmış. ben hiç yapmadım, nasıl takılır nasıl yaşarken atılır onu da hayal bile edemiyorum. parmak kadar balık atışta parçalanmaz mı nasıl canlı yem yapılıyor, bilen anlatsın.

durum böyleyken böyle. deniz havası aldık biraz...

(Kadir'i de çok severim ama bugün biraz uyuz da oldum hergeleye :) )

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Cuma gece 12:00 - 07:00 arası yer arnavutköy - emirgan malesef balık çok seyrek 3 adet çinekop sarıkanat alabildim ....

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
bugün sabah suyu fena değildi.
herkes nasibine düşeni aldı. boylar da normalleşiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...