bugün sabah uğradım. garip bir rapor olacak bu sefer. ben 1 adet çinekop aldım. ilk atışımda efsane rapala oscar'ın yeşili ile. şlk atışta alınca tamam dedim seri yapacağım bugün, başka alamadım.
alan da yoktu. bir tek Kadir adında bir arkadaşımız aldı. Nasılını sormayın. zaten bizim oraya akıntılı yerden geldiğinde 5-6 parça almıştı, biri de lüfer. bizim orada da bir o kadar aldı sanırım.
ancak dediğim gibi kendisi istisna. sırtı mavi karnı tutuncu strike'ını yedirdi bir şekilde. ancak balık gerçekten seyrek ve cılız. Kadir'i anlatmamdaki sebep, çalışana denk getirene hiç yok da değil.
tek tek istavrit alınıyor. parmak boyu kraçalar ince takımla sarkıtma alınıyor. ben de orada dizdim bir ince çapari, aldım biraz sonra hatırladım ki bugün cumartesi ben gecesine yemliye gitmiyorum cumartesi (hoş sabahına da rapalaya gitmiyorum haftasonu diye de istisna oldu bugün)
canlı halde oltacı ağabeyin livarına bıraktım. canlı olarak talep eden ve yemli yapanlar varmış. ben hiç yapmadım, nasıl takılır nasıl yaşarken atılır onu da hayal bile edemiyorum. parmak kadar balık atışta parçalanmaz mı nasıl canlı yem yapılıyor, bilen anlatsın.
durum böyleyken böyle. deniz havası aldık biraz...
(Kadir'i de çok severim ama bugün biraz uyuz da oldum hergeleye

)