Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İzmitAv

Aktif Üye
Arkadaslar anadolu yakasinda 2-3 parca disli alabilcegim bir yer varmi istanbula gelicemde

kamilvariser

Aktif Üye
Arkadaslar anadolu yakasinda 2-3 parca disli alabilcegim bir yer varmi istanbula gelicemde
En son bostancı tarafları yapıyordu. Veya kuleli askeri lisesinin önü. Ama son durumlara bakılır ise çogu yerde dişli kesmiş. Orada avlananlar daha çok yardımcı olacaklardir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musti.barut

Daimi Üye
Bu sabah Karaköy de eski surf takımla yaptığım Avda saat 06. 10 arası uzak mesafe ve dipte 150 gr kurşun ve 12-30 takımla balığı buldum yaklaşık 1.5 kilo civarı istavrit aldım.. ancak dişli ye saat 10 dan 12 ye kadar kaşık ve rapala yaptım ama sonuç alamadım. 12.30 gibi ayrıldım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sabah pekte hevesli olmadan indim sahile.
Akıntı yok. Hava yine lodos esiyor.
Akıbeti belli olan bir serüvenin içine attım kendimi..
Kamışımı birleştirdim, makinemi, kurşunumu, sahtemi iliştirdim ve gönderdim açıklara. At-çek lerim tahmin ettiğim gibi sonuçsuz kaldı.

Benim bulunduğum bölgede denizden çıkan tek canlı aşağıda ki oldu.
Arkadaşımın oltasına takıldı... :D

Sonrasında toparlandık ve Üsküdara alışverişe :)

Herkese rasgelsin arkadaşlar.

sessizdenizci

Daimi Üye
Bu sabah saat 06:00 gibi boğazdaydım, 8-10 kişi vardı ve kimsede balık yoktu, hemden takımları açıp ilk yarım saat rapala denemesi sonuç:0, sonraki yarım saat çapari denemesi sonuç:0.
Sonra takımları toplayıp ikinci meraya gittim, fakat sadece bir kişi umutsuzca olta sallıyordu. Benim takımları açmadım bile.

3.noktaya gittiğimde ise saat 08:30 civarıydı ve yer bulamayacağımdan korkarken bomboştu ve ilk atışımda gelen 7 iri sardalya iyiye gideceğine işaretti. Kurşun dibe indiğinde daha çok istavrit geliyordu, bunun için çok dibe indirmeden sardalyaları hedefleyerek, küçük 10larca balığı iade ederek 2 saatin sonunda 3 kilo civarında balık ile avı sonlandırdım.

Sardalyalarin boyları gayet iyiydi ve 90%'ı havyarsızdı.

lovemovex

Üye
Aga lufer gecisi oldugunu sanmiyorum son bi haftadir suda balik yok gibi zaten disli bitti diyebiliriz AMA bi gariplik var :(

lovemovex

Üye
Birde gozlemledigim bisey var gecen haft migrosda cinekopun kilosu 55 tl idi luferin tanesi 17.5 lufer hani sarikanat degil sasirdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...