Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lovemovex

Üye
Yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum. Bilindiği üzere son zamanlarda LRF ye merak saldım. Çalışma saatlerim şuan ancak bu av stiline uygun. Yenikapı da izmarit deli gibi çıkıyor derken eksik yazmışım. Trokonya79 arkadaşımız güzel bir uyarı yaptı. Dikkate almak lazım. Yenikapı dan eve 1 tane dahi izmarit getirmiş değilim. Zaten son zamanlarda hep Kabataş'tayım. Kendisine uyarısı için teşekkür ederiyorum.

Murat TÜRK

Aktif Üye
Adı
Murat TÜRK
Malesef dişli deniyorum ama nafile

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
bu gece 4 gibi kandilliden 5 gibi kuleliden ve 6-8 arası bostancıdan spin denemeleri yaptım. herhangi bir hareket yoktu. ilk "0" ımı yapıp döndüm böylece. arkadaş hevesini alsın diye sarıyerde kefal tuttuk bıraktık birkaç tane sadece. anlayacağınız istanbul kıyılarını baya yer gezdim. balık tutanı görmedim. sarıyerden 10 balıkçıda 5 tane falan kıraça vardı o kadar.

yalnız o kulelinin rezilliği nedir arkadaş. o kadar pislik, garip tipler vs. orayı duraklarımdan siliyorum artık.

rastgelsin.

kamilvariser

Aktif Üye
bu gece 4 gibi kandilliden 5 gibi kuleliden ve 6-8 arası bostancıdan spin denemeleri yaptım. herhangi bir hareket yoktu. ilk "0" ımı yapıp döndüm böylece. arkadaş hevesini alsın diye sarıyerde kefal tuttuk bıraktık birkaç tane sadece. anlayacağınız istanbul kıyılarını baya yer gezdim. balık tutanı görmedim. sarıyerden 10 balıkçıda 5 tane falan kıraça vardı o kadar.

yalnız o kulelinin rezilliği nedir arkadaş. o kadar pislik, garip tipler vs. orayı duraklarımdan siliyorum artık.

rastgelsin.
Sariyerde ne tarafta tuttunuz bilmiyorum ama 30 dk oncesine kadar guzel kıraça yapiyordu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguz

Yeni Üye
Adı
Oğuz Ülker
LRF GÜZEL iri istavritler çıkıyor . üsküdardan sonraki kıyılarda :)))

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Sariyerde ne tarafta tuttunuz bilmiyorum ama 30 dk oncesine kadar guzel kıraça yapiyordu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyükdere girişinin ordaydım. 8 ile 9:30 arası ordaydım. birkaç tane kıraça alan gördüm, başka yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...