Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
o taraflarda hiç deneme yapmadım. at çek ile dişli çıkıyor mu rumeli feneri taraflarında

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum ben de ilk defa gittim. Geçenlerde zıpkınla kofana vurmuşlar burdan. Avlak olarak güzel yerler. Ama kayalıklar tehlikeli. Islandığı zaman üzerinde durmak mümkün değil yosunlardan. Bundan sonra daha da sakin yerlere gitmeyi deneyeceğim.

kamilvariser

Aktif Üye
Orasi gercekten cok tehlikeli bir anlik hata geri donusu olmayan yola sürükler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

garnim

Yeni Üye
Selamlar adalar çevresinden tuttuğumuz mezgitleri ayıklarken leş gibi kokuyorlardı bu balıklar yenir mi? Ayrıca palamut için İstanbulda bir avlak yeri öneriniz varmıdır?

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
dün zargana denemeleri 25-30 cm arası 2 zargana aldım balıklar çok zayıf 1 ay daha zaman lazım :) balıklar sevilip okşandıktan sonra geri salındı
Eyvahlar olsun kobralarla dans baslar yakin zamanda :D

Cok tehlikeli teskilatlarim var zargana icin :)

Adı
seçkin
Selamlar adalar çevresinden tuttuğumuz mezgitleri ayıklarken leş gibi kokuyorlardı bu balıklar yenir mi? Ayrıca palamut için İstanbulda bir avlak yeri öneriniz varmıdır?
geçenlerde aldığımız mezgiti ayıklarken içleri simsiyah, sanki katran yemiş hayvanlar. mezgit genelde pis balık zaten.

sessizdenizci

Daimi Üye
Eyvahlar olsun kobralarla dans baslar yakin zamanda :D

Cok tehlikeli teskilatlarim var zargana icin :)

Selam Özkan,

Zarganayı sahteyle mi alacaksın? Önceden denemişmiydin?

Ben gözüme çarpıp aldığım bir kaç küçük sahte var ama bu resimdekinden biraz büyük, rengi aynı gümüş balığı gibi. Birde 2-3-4cmlik silikonlar var, beyaz ve sedef renginde. Fırsat bulursam denemeyi düşünüyorum.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selam Özkan,

Zarganayı sahteyle mi alacaksın? Önceden denemişmiydin?

Ben gözüme çarpıp aldığım bir kaç küçük sahte var ama bu resimdekinden biraz büyük, rengi aynı gümüş balığı gibi. Birde 2-3-4cmlik silikonlar var, beyaz ve sedef renginde. Fırsat bulursam denemeyi düşünüyorum.
Merhaba ustad daha once denemeyi dusundum ama hep erteledim tercihlerimi gumus baligindan yana kullandim hep gecen senelerde...

Mesela dun denemeler yaptik,denemekden zarar gelmez hersey tecrube,

sessizdenizci

Daimi Üye
Merhaba ustad daha once denemeyi dusundum ama hep erteledim tercihlerimi gumus baligindan yana kullandim hep gecen senelerde...

Mesela dun denemeler yaptik,denemekden zarar gelmez hersey tecrube,
Aynen öyle, bende hep deneyecem deneyeceğim dedim bir türlü fırsatını bulamadım. Mevsimi gelmek üzere, Geçtiğimiz hafta içi 1-2 saat denedim ama tık yok zarganadan. 2 haftaya kadar deniyor olacağım. Zargananın varlığından emin olduğum an ilk silikonu denemeyi düşünüyorum, düşük hızda bile kuyruk hareketi mükemmel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...