Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
şu anda yakalanan balıklar bana göre ziyan olan balıklardır boğazın bir süre kendine gelmesi için bırakalım ramazanda balıklar ve boğaz kendine gelsin derim.

dostlara önemle duyrulur......................

lovemovex

Üye
Dun halicteydim 4 kefal 7-8 sardalya 4 tanede istavrit aldim kefalin birini kovanin icinden karga aldi normalde 5 yakalamistim birisi cok buyuktu ama ici neden simsiyah ?

Tadi fena sayilmazdi
Kefal dip baligidir genelde atık ile beslenir onun yüzünden siyah olur için boğaz harici tavsiye etmem hele halicse uzak dur aga bosver emin ol istarvit ondan daha lezzetlidir zaten işi bilenler sirkeye yatırır kefali ama yinede yenmez ama onunda hastaları var 2 sezon önce kabatasta Ekim ayında deli gibi lufer tutarken yanımda bı dayı en az 10 tane kefal aldı takim kursun verdim dip atıp lufer alsın diye o vazgeçmedi kefalden :)

ALEKSALP

Aktif Üye
Bugün yağmur öncesi ve sonrası zargana denemelerimden sonuç alamadım
Merhaba,
Aynı şekilde bende elim boş döndüm en ufak hareket olmadı, denilen gibi durgun suda epey çabaladım ama nafile, bu arada ipek ile denediğimi belirteyim. Sonuç hüsrandı acaba zamanı mı gelmedi yoksa bdenk mi gelmedi?
Tşkler

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
Aynı şekilde bende elim boş döndüm en ufak hareket olmadı, denilen gibi durgun suda epey çabaladım ama nafile, bu arada ipek ile denediğimi belirteyim. Sonuç hüsrandı acaba zamanı mı gelmedi yoksa bdenk mi gelmedi?
Tşkler
Bende Ahmet abinin dediği gibi suyun zargana için daha hazır olmadığına inanıyorum

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dun halicteydim 4 kefal 7-8 sardalya 4 tanede istavrit aldim kefalin birini kovanin icinden karga aldi normalde 5 yakalamistim birisi cok buyuktu ama ici neden simsiyah ?

Tadi fena sayilmazdi
İstanbulda özellikle haliç de içi siyah olmayan kefal bulabileceğinizi sanmıyorum hepsi siyah

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kefal dipleri karıştırarak beslenir. Bulunduğu yerlerde pek temiz yerler olmadığını düşünürsek...Midyeden sonra tam bir ağır metal deposu. Pil emmek daha iyidir bence.

Kefal dipleri karıştırarak beslenir. Bulunduğu yerlerde pek temiz yerler olmadığını düşünürsek...Midyeden sonra tam bir ağır metal deposu. Pil emmek daha iyidir bence.
pil emmenin. kafa yaparmi . kafasi nasil olur...

istavrit in de ici siyah oldugu zaman oluyor bu neden ¿

Oltanın duruşuna, Balık'ın vuruşuna hastayım ;) <><

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
pil emmenin. kafa yaparmi . kafasi nasil olur...

istavrit in de ici siyah oldugu zaman oluyor bu neden ¿

Oltanın duruşuna, Balık'ın vuruşuna hastayım ;) <><
Fena olmaz.

İstavritte kışın dibe yattığı zamanlarda içi siyah olur. Boğazın dibi de malum. Bütün istanbulun kanalizasyonu derinlere basılıyor. Zaten hassas bir damak bazı istavritlerdeki kimyasal madde kokusunu alır. Marmara istavritleri daha temiz ve lezzetlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...