Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
herkese merhaba,

birazdaha sabredin, palazlar yolda. hafta sonu karasudaydım, palamut oynaklarını gördüm, fazla merak adamın başını beleya sokar derlerdi inanmazdım. deniz anası sürüsünün arasında düştüm iki ana tarafından ısırıldım.
Geçmiş olsun Hakan, aman dikkat... Ben de balık sevdasına bir kaç kazanın eşiğinden döndüm.

Karasu'dan güzel haberleri bekleriz, bir mani çıkmaz ise bende hafta sonu Avrupa yakası 'nı yokluyor olacağım.

Rast gele...

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkese merhaba,

birazdaha sabredin, palazlar yolda. hafta sonu karasudaydım, palamut oynaklarını gördüm, fazla merak adamın başını beleya sokar derlerdi inanmazdım. deniz anası sürüsünün arasında düştüm iki ana tarafından ısırıldım.

çok geçmiş olsun

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkese merhaba,

Hakanım çok geçmiş olsun.

Ersin23

Üye
Bu aksam sahilden gecerken oltalarinda yanindaydi. 6 dan sonra kuzgubcuk ve kulelide bisey cikmamis gunbatimi baligi kesti diyolar. Takimlarda yanimdaydi. Denizde duzdu ve 50 gr. ilebiraz kafa dagitayim dedim. Yanimdaki capariylekiyiya yakin yerden 200 gr. civari bir mirmir aldi. Bende hic vakit kaybetmeden ayni yere takimlari degistirip LRF indirdim birsey cikmadi. Lrf yi kurmusken cubukluya geceyim dedim ordanda alinan 3 adet iri iskorpit nazikce geri iade. Buradan cikan sonuc savah tutulana tamaa edip aksamdan birsey beklemeyecegiz artik. Kurban oldugum Allahim şu istavrit kitligini cinekop bolluguyla telafi et. Amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...