Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Ben bağladım Sabri hırsızlı iğneden kuyruğa kadar 0,12mm misina ile; ayrıca paketli olarak da satılıyormuş :)
balık garanti yani abi:) rast gelsin ozaman birde 3 iğne ile dene istersen hem daha ağır olur ama yüzme konusunda hiç bir fikrim yok abi

alben

Yeni Üye
Abiler
Bu gece yahut sabaha karşı balığa çıkmak istiyorum.
İstanbul Anadolu yakasında nereyi hangi saat aralığını önerirsiniz? Bir de hangi balık için takım götürmeliyim?

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abiler
Bu gece yahut sabaha karşı balığa çıkmak istiyorum.
İstanbul Anadolu yakasında nereyi hangi saat aralığını önerirsiniz? Bir de hangi balık için takım götürmeliyim?
deneme derim bu yağmur her türlü çer çöpü denize taşımıştır sadece bol bol takım verirsin

lovemovex

Üye
Üstadlar bilginize ihtiyac var hedef palamut hazırlık yapayım diyorum rapalami daha verimli kasikmi rapala hangileri daha uygundur

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üstadlar bilginize ihtiyac var hedef palamut hazırlık yapayım diyorum rapalami daha verimli kasikmi rapala hangileri daha uygundur

şu an bir şey alma derim balığın her sene değişen bir rapala veya kaşık yeme alışkanlığı var buradan takip et yayınlarım ben ve dostlar nelerle alınıyor balık görüp öğrenirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...