Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cankar_34

Üye
Adı
Can Kar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bendede aynisi var yeni aldim. İstavrit disinda denemek kismet olmadi ama aldigim arkadas cok iyi is yapacagini soyledi.
bende bir kaç aydır kullanıyorum ve şahsi fikrim çok sağlam bir kamış olduğu ama yine tecrubesi olan arkadasların tecrubesinden yararlanmak isterim

eylmz

Daimi Üye
LRF ile avcilar tarafında deneme yapan var mı

ashraf

Daimi Üye
dostlar tutulan balık palamut değil hatta çingene palamutu bile değil daha yavru yani vanoz dikkat edelim

Arkdaşın dedğıne katılyorum balıklar çok çok küçük hatta fotografları var bende asıl bu işi alkışlamamak tebrik etmemek lazım eleştirmek lazım tabi bunu biz yapsak gazeteler könşmuştu ki bu balıkçılık deyil bu katlyam

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Vanoz değilde asıl adam gibi 30-35 cm üzeri palamutlar için acele etmeden Eylül'ü bekleyin. Malum palamut 500 gr altı lezzetsiz olur zaten.

sessizdenizci

Daimi Üye
Palamutta benim favorim turuncu veya kahverengiye çalan turuncu.

Ha dersen kaç tane tuttun :) skor büyük değil ama geçen ***on etrafta alanların hepsi bu renklerle aldı, benim şanssızlığım o gün elimdeki kamışın atarı iyi olmadığından menzil sorunu yaşadım, balık açıkta idi.

Sonra bir baktım takım çantamın için bu dediğim rekten çapariler ile dolmuş, artık bunları deniz suyu ile tanıştırma zamanı geldi demek :)

Herkese rast gele...

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
valla malum grup sayesinde 2-3 senedir bu yavruların adı palamut oldu ben de bunu anlamıyorum..
şimdi yarın orda iğne atsanız yere düşmez..hadi kalabalık umrum olmaz ama yakalanan yavruların sayısı artacak bu sayede..
bas bas bağırılıyor 15 ağustosa kadar her türlüsü yasak avının diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...