Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
arkadaşlar eylül ayı içerisinde teknesiyle şile tarafına palamut ,lüfere gelenlere yardımcı olurum
Benim anlamadığım Erol abi resim çektirmiş. Fakat onları kovasına attığını nereden biliyorsunuz. Belki size palamutun tarabya kıyısına dayandığını göstermek açısından sizinle paylaştı o fotoğrafı. Bu kadar ön yargılı olmayın. Kaç yaşında insanlarsınız yapmayın böyle.Benim anlamadigim bisey var hepimiz amator balikcilariz sanki hicmi kovamiza ufak balik atmadik atmadim diyen yalan soylerler onemli olan bu isi profesyonel yapanlar gecen sezon halde bi gun en az 300 kasa Yaprak vardi resim cekmek icin telefonumu elime aldigimda patirti koptu cekemzsin diye sonra bi arbede oldu tabi hic mi sarayburnunda kasalarla baligin tekneden suya atildigini gormediniz hic Erol abi bi resim cektirmis ewt bogazda belki olta lie yakalanan ilk palamut sulalesi ister vanos deyin ister demeyin