Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emilyana

Yeni Üye
Adı
mustafa cihan
arkadaşlar eylül ayı içerisinde teknesiyle şile tarafına palamut ,lüfere gelenlere yardımcı olurum

emilyana

Yeni Üye
Adı
mustafa cihan
abi ticari değil yerimizde var teknemizde aracımızda suya indirip cekmeye

cyhnckr

Yeni Üye
Şu an Tarabya'da avlanan arkadaşlar var. Özellikle boyut anlaşılabilecek şekilde foto istedim. Gördüğünüz gibi 25cm üstü, çingene palamutu çıkıyor.

lovemovex

Üye
Benim anlamadigim bisey var hepimiz amator balikcilariz sanki hicmi kovamiza ufak balik atmadik atmadim diyen yalan soylerler onemli olan bu isi profesyonel yapanlar gecen sezon halde bi gun en az 300 kasa Yaprak vardi resim cekmek icin telefonumu elime aldigimda patirti koptu cekemzsin diye sonra bi arbede oldu tabi hic mi sarayburnunda kasalarla baligin tekneden suya atildigini gormediniz hic Erol abi bi resim cektirmis ewt bogazda belki olta lie yakalanan ilk palamut sulalesi ister vanos deyin ister demeyin

kamilvariser

Aktif Üye
Benim anlamadigim bisey var hepimiz amator balikcilariz sanki hicmi kovamiza ufak balik atmadik atmadim diyen yalan soylerler onemli olan bu isi profesyonel yapanlar gecen sezon halde bi gun en az 300 kasa Yaprak vardi resim cekmek icin telefonumu elime aldigimda patirti koptu cekemzsin diye sonra bi arbede oldu tabi hic mi sarayburnunda kasalarla baligin tekneden suya atildigini gormediniz hic Erol abi bi resim cektirmis ewt bogazda belki olta lie yakalanan ilk palamut sulalesi ister vanos deyin ister demeyin
Benim anlamadığım Erol abi resim çektirmiş. Fakat onları kovasına attığını nereden biliyorsunuz. Belki size palamutun tarabya kıyısına dayandığını göstermek açısından sizinle paylaştı o fotoğrafı. Bu kadar ön yargılı olmayın. Kaç yaşında insanlarsınız yapmayın böyle.

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
kimsenin önyargılı olduğu yok.
dün yayınlanan resimdeki balıkların 25 cm üzeri olduğunu hiç kimse bana inandıramaz ;) geçmiş yıllara ait resimleri şimdilik boşverelim,
boğazda avlanan herkes bu tarihlerde çıkan palamut boylarını az çok bilir ;) birinin haber etmesine de gerek yok bence bu boydaki balığı.
ayrıca dün balığın çıktığı tek yer de tarabya değil dimi :) :)
eylül ayında inşallah dileyenler güzel boylardaki palamutlarla poz verir yayınlar.

alben

Yeni Üye
Abiler bugün balığa çıkasım var anadolu yakasında hangi saat hangi balığa gitmeliyim?

Ersin23

Üye
Silede palamut icin tekne turlari yapiliyormu? Daha dogrusu yasalmi. Bildigim kadariyla bir ara tekneyle ava cikan herkesin sari kagit denen bir belgye sahip olmasi lazimdi. Bende tarim il mud. lugundn aldigim amator balikcilik belgesi var. Bunu la cikilabilirmi. Boyle birsey mumkunse ucreti karsiligi tekne organizasyonu yapsak ya !!!

sessizdenizci

Daimi Üye
Ceyhun foruma hoşgeldin,

Arkadaşlar Resimdeki balıklar belki açıdan dolayı küçük görünmüş olabilir belki de boyları gerçekten küçüktü, ama şunu biliyorum: ben diğer forumu 2 yıldan fazla takip ettim, ayrıca TFT bölümünüde takip etmişimdir. Belki 8-10 sefer taraftada avlandım, 1-2 defa Erol abi ve Ceyhun ile karşılaştım. Limit konusunda buradaki diğer arkadaşlarım kadar hassalar ve yardım severler. ordayken balık yapmaya başladığı anda balık tutmaktan ziyade birilerine yardım etme yol göstermeye öncelik veren kişiler. Diğer forumdan az takibe başlamamın, bu foruma yönelmemin tek sebebi diğer forumda ortamı geren bir kaç kişi yüzünden okuyasım gelmiyordu. Buradaki ortam daha arkadaşça buluyorum, bencillik daha az.
Evet o Resimdeki balıklara yılın palatamut geçişinin ilk habercilerindendi, eğer limit dahilinde ise problem yok, eğer değilselerde eminimi ardından geçen patlatmalardan küçükler alınmayacak.

Herkes bol avlar keyifli paylaşımlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...