bosporus fisher
Daimi Üye
Ceyhun palalar baya büyümüş biraz yol verinde anadolu yakasına geçsinlerBugün Tarabya,
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ceyhun palalar baya büyümüş biraz yol verinde anadolu yakasına geçsinlerBugün Tarabya,
![]()
Dün tekne ile yokladık 2 vanoz geri gönderdik bol bol istavrit vardı karadeniz ağzında. Bugün de Tarabya'dan olta atalım dedik meğer balık kıyıdaymışCeyhun palalar baya büyümüş biraz yol verinde anadolu yakasına geçsinler
beyaz ve turuncu çapariler ile alındı. 115gr kurşun. İlginç olan uzak atan da aldı yakın atanda. Yemlik balık kıyıda birikmiş halde bekliyor.tebrikler güzel balıklar , çapari ilemi aldınız
Ah bir fırsatını bulsam da şu palamutlar için olta sallasambeyaz ve turuncu çapariler ile alındı. 115gr kurşun. İlginç olan uzak atan da aldı yakın atanda. Yemlik balık kıyıda birikmiş halde bekliyor.
Hiç duymadım, görmedim. %1 ihtimal diyelim...Ama yıllar önce galata köprüsünden avlanırken hamsi yemliyle orta sudan yakaladığım olmuştur gece.Üstadlar selam bir şey danışmak istiyorum akşamları spin ile palamut alabilme şansımız olabilir mi