Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ümit.

Aktif Üye
Adı
Ümit Şaroğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim %1 ihtimal bile iyi kendimi kandırmak adına :) gündüz çalıştığım dolayı akşam denemeler yapıp bol temiz hava alacağım :)

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla hevesini alan fazlasını tutmayıversin diyeceğim ama Türk olduğumuz aklıma geliyor, yazdığıma kendim bile inanmıyorum :)

Lidya1

Yeni Üye
Acil!! Göksu deresinde bağlanan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim 460 sandalimi bağlamak istiyorum. Bir ücret ödemem gerekiyormu bu ücreti kim aliyor ve belgelendiriyormu? Karşılığında motor sandal guvenliginimi yapiyor? sorumlulugunu aliyormu? Yoksa bos buldugumuz yeremi bagliyoruz? Bu arada dereye 50 mt mesafede oturuyorum yani baska ilçelerden gelip keyfimden diil mecbjren orada ariyorum.

Bluemoon34

Aktif Üye
Adı
olcay atay
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Neden ayıp olsun sorması, mera bilgisini asla gizleme gereği duymadım şimdiye kadar, sonuçta herkes kısmetini yakalar Üsküdar semsipasa cami önünden aldım, akşam saat 16 ile 20 arası, sardalya bu sıralar azaldı doğru, ama balık aciktaydi, iyi takım Set kullanan ben ve birkaç kişi dışında millet kesat döndü evine, herkese rast gelsin
ustam ben oltamı değiştirmek istiyorum ne önerirsin bana makina ve kamış olarak ? çapariyi nasıl tercih etmeliyim nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusun ?

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
bunlar dün geceden kareler. murat türk kardeşimle..

gecenin katili bu slikon karides muhteşem bir şey

bunlarda bu günün akşamı

dostlara sevgilerimle...................
tebrikler ahmet abi. istavrit için kaç numara iğne, jighead ve silikon kullandınız acaba. ayrıca lrf'yi de çamlıbahçede mi yapıyorsunuz, akıntı çok değil mi? saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...