Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caferogulları

Yeni Üye
Adı
mehmet danacı
Haklısın ağabey. Ama biz birlikteyken ben balık sevdasını ufaktan ufaktan aşıladım kendisine. Ne zaman akşamları yemliye gideceğiz diye soruyor sürekli :)

vay arkadas nasıl olduda asıladın bız yapamadık :)

bizde kedinin cigere baktıgı gibi burda raporlara bakıoz adaletmi bu dünyaaaaaaaaaaaaaaa:mad:

kamilvariser

Aktif Üye

bizde kedinin cigere baktıgı gibi burda raporlara bakıoz adaletmi bu dünyaaaaaaaaaaaaaaa:mad:

Valla ağabeyim ufak ufak goturmeye basladim. Atma teknikleriydi tutma teknikleriydi gostermeye başladım. Istavrit olsun. Yemli dişli olsun bende iyi tutuyor çıldırıyorum :(

arkadaşlar anadolu yakasında her cumartesi sabah kulelide istavrit-sardalya avına gidiyoruz. Fakat artık başka balık tutmak istiyoruz. Sabah namazından snora nerede farklı balık olarak ne avlayabiliriz?

sessizdenizci

Daimi Üye
Valla işten erken kaçmak için şuan bahane düşünüyorum :D İçimden bir ses boğaz şuan boş göndermez diyor :) Sarayburnunda en az 100 tekne varmış şuan uzun olta yapan Ahmet abiden aldım haberi geçerken görmüş :)
Tekneyle alınabiliyor ama kıyıda bir var bir yok. Geçen kısa sürede 3 dişli aldığım yere üst üste 2 kere gittim "sıfır" :)

Balık geziyor, o gün kısmetin varsa alıyorsun.

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Bayılıyorum bu hafta sonu yaklaşırken ki birbirini ve kendini balığa gitmek için gaza getirme muhabbetine :) Umarım bu hafta hiçbiriniz boş dönmezsiniz. Rast gele...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yeni kapı nasıl bu aralar , boğazda dişliler kendini göstermeye başladı ...?

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kıyıdan lüfer için ancak milli piyangodan büyük ikramiye çıkma ihtimali kadar şans tanıyın kendinize.
çinekop zorlamayla çeşitli denemelerle ve yılmamayla çıkabilir.
yarın yerimdeyim bakalım neler olacak.

dostlara sevgilerimle...................

caferogulları

Yeni Üye
Adı
mehmet danacı
Valla ağabeyim ufak ufak goturmeye basladim. Atma teknikleriydi tutma teknikleriydi gostermeye başladım. Istavrit olsun. Yemli dişli olsun bende iyi tutuyor çıldırıyorum :(
bende 1 kere götürdüm kaba lüfer tuttu galatada arkadaslarda makara yaptılar benimle eşimde ciddi algıladı senınle dalga geçiyorlar ben gıtmem dedı deyiş o deyiş..:D

ama sabah namaza ordanda dükkanı acacam dıyerek kandırıyorum ayda 1 :D:D:D

Allah ım affetsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...