Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

csoylu

Yeni Üye
SeLeM bende birazdan çıkıp gideceğim radarın olduğu bölgede olurum forumda yeni sayılırım sabahlarım orada isterseniz görüşebiliriz..

SeLeM

Yeni Üye
SeLeM bende birazdan çıkıp gideceğim radarın olduğu bölgede olurum forumda yeni sayılırım sabahlarım orada isterseniz görüşebiliriz..
Kardesim olabilir walla 3 kisi gidicez gorusebiliriz walla ya bu arada radar tam olarak nereye dusuyordu?

csoylu

Yeni Üye
Şemsi paşa camisinin hemen yanında zaten direkmen gözünüze çarpacaktır. Ben tek başıma gidiyorum orda sohbet edicek insan olması güzel oluyor doğrusu :)

SeLeM

Yeni Üye
Şemsi paşa camisinin hemen yanında zaten direkmen gözünüze çarpacaktır. Ben tek başıma gidiyorum orda sohbet edicek insan olması güzel oluyor doğrusu :)
Tamam kuskonmazi diyorsun bende bi anda aptallastim walla radar diyince ;)

Ersin23

Üye
Garipceye gitmeyi planliyorum. Oralari bilmiyorum mera onerisi olan varsa ozelden yazarsa cok sevinirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Yer varsa bu saatte süper.canlı yemle gidin.sabaha kadar aklınızda kalmasın lüferler

Ferhat Sarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...