Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selam arkadaşlar.

Günler sonra fırsat bulup kardeşimiz de ısrarı ile bayramın 3. Günü kurşun arkası sahte denemesi için mekana indik. Gün doğumu ile birlikte 170 -200 gr arası kurşun takılı sahtelerimizi boğaza gönderdik. Merada 15 kadar kişi vardı. Toplamda 2 balık kandırıldı. Biri kardeşime denk geldi. Akşama da yemli denedik ama istediğimiz gibi olmadı. En azından tekte olsa bir balığı elimize alabildik 🙂 İnşallah daha da bollaşır ve keyifli avlar yaparız 😉

(link)[/URL]

(link)[/URL]

Elinize salık Cihan bey güzel bir balık kandırmışsınız tebrik ederim.

Bereketli olsun cihan abi güzel boy
fırsat bulup inemedim buradan balıklara bakıp mutlu oluyorum artık 😀

Eyvallah Onur, gelen iki balıkta koruk lüferiydi. Boylar güzel ama daha bolluk yok bizim meralarda. Önümüzdeki günlerde daha da iyi olur umarım.

Selam arkadaşlar.

Günler sonra fırsat bulup kardeşimiz de ısrarı ile bayramın 3. Günü kurşun arkası sahte denemesi için mekana indik. Gün doğumu ile birlikte 170 -200 gr arası kurşun takılı sahtelerimizi boğaza gönderdik. Merada 15 kadar kişi vardı. Toplamda 2 balık kandırıldı. Biri kardeşime denk geldi. Akşama da yemli denedik ama istediğimiz gibi olmadı. En azından tekte olsa bir balığı elimize alabildik 🙂 İnşallah daha da bollaşır ve keyifli avlar yaparız /

Ellerinize saglik devami artarak rast gelsinnn insallah cok guzel bir haber bu

(link)

burda balıkların hal fiyatları yazıyor. vatandaş direk halden bu fiyatlara balık alabilirmi?

(link)

burda balıkların hal fiyatları yazıyor. vatandaş direk halden bu fiyatlara balık alabilirmi?

O fiyatlar ilk el fiyatları. Ama o fiyatın çok az üzerinde kasa ile satın alabilirsin.Örneğin palamut 5 lira yazıyorsa sana 6 liradan verirler. Tabii kasayla almak gerekiyor.
Bende kışlık lakerda ihtiyacım için torikleri halden alıyorum. Daha uyguna geliyor.

(link)

Ben bu sabah oradaydım. Merakımdan gittim. Lüferin tanesi 13-15 TL civarındaydı. Adet satış yapanlar da var ama geneli kasa ile satış yapıyor ve kasada 20-30 lüfer var. Bu aralar alınıp stoklanabilir.

Halde kamyon kamyon palamut vardı ve balıklar Trabzon ve Giresun'dan geliyordu.

Heryerde kasa kasa çinekop diye satılan yapraklar vardı. Yaprak bile denmeyecek boydaki dişli ve minicik kraçaları görünce insanın yüreği acıyor.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back