ozgurarslan
Daimi Üye
Eline sağlık verdiğin bilgiler için.
Bu sistemde iki balığın aynı anda mı vurması gerekiyor?
Tasmalama yapıp hemen çekiyorsun yine değil mi?
(Not: Geç olsa da olmasa da güç olabilirİyi tarafı ise... herhalükarda baba olmak dünyanın en güzel şeyidir.)
Son olarak... 3'lü fırdöndü yerine kullanılabilecek şöyle bir şey de var, sana bir avantaj sağlar mı bilmem. Ben karışmayı engellesin diye almıştım, karışmayı çok engellemese de en azından karıştığında çözmeyi kolaylaştırdı.
![]()
dediğin üçlü fırdöndü olur mu, olur. ancak gerekli değil. sadece bu metal bükme eski tip fırdöndülerden olmasın. barelli fırdöndü daha iyi. eski tip fırdöndülerine ince metal aralarına misina girip çalışmasını engelliyor. iyi bir balık bu sebeple kopartabilir bile sıkışmış misina olursa.
alttaki kamımın bağlanmasında gerek rapala için gerek yemli için dolaşmaması adına sayısız çeşit takım denedim. bunun için açmış olduğm bol fotoğraflı bir konu bile var. şu aralar çok sık da gitmediğimden belki çok kurcalamadan direkt kurşun klipsine fırdöndü geçirip bağlıyorum. rapalada bile öyle yapıyorum. dolaştığı olmuyor mu oluyor. inan deniz karma akıntılı ise her türlü takım dolaşıyor.
sevgilerle...