Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yapar bence, ben sabah 6 ila 13 arası sahilde idim, ara ara hep yaptı. yemli az çok illa yapar. görüş istedin diye söylüyorum. gücüm olsa ben yapacaktım bu akşam yemli. tabii nereden denediğine bağlı. bir yer çok bir yer az yapar ama yapar...Akşam yemlide durum nasıl olur acaba . görüşlerinizi bekliyorum..
Maşallah çok güzel herzaman rast gelsinnnKolumdaki sorun nedeniyle sezonu bir türlü açamamıştım.
Kısmet bugüneymiş, tamamen spontane gelişen bir av günü oldu.
Her şey, arabayla sahilden geçerken sudan lüfer çıktığını görmemle başladı.
Bu sadece bizlerin anlayabileceği, dayanılmaz bir dürtü.
Kendi kendime dedim ki, bu işin kaçarı yok, durulacak ve olta atılacak.
O balıklar bu masaya , pardon kovaya ge-le-cek
İyi ki de durmuş ve ava başlamışım. At-çek kıvamında bir surf avı oldu.
Hava: Buz gibi ve rüzgarlı
Mera: Boğaz Avrupa yakası
Kamış: KARA MAMBA
Makine: Shimano Stradic 8000 FJ
Örgü: Power Charger
Sahteler adları gibi keskin nişancılar vallahi. Nerdeyse hiç boş
]
Tekrarı artarak rast gelsinnn ellerinize saglikvalla isak naıl aldın o kadar balığı, daha da önemlisi nereden aldın bilemiyorum ama bende 7 parça var sadece...
zaten nereden aldığını bilsem de bana uzaksa taksi parasına kıyamam, hadi ona kıydım diyelim yabancı yerde rahat edemem.
bizim orada durum şöyle:
sabah erken 2 tane çinekop aldım. sonra duvar dibinde 1 yemli aldım daha irice. ardından rapalaya atlıyor duyumu aldım, gittim baktım öyle gerçekten. dört de öğlen aldım. ancak boş döndürmeyen bir balık yoktu. bütün bunları çok atışla alabildim. daha da çok alan varsa bile ben görmedim. benim sabah erken rapala ile 2 tane zor bela aldığım sırada 6 -8 yemli alınmış. tercihi öyle kullansaymışım durum farklı olurmuş.
fotoğraf da var ama otuz küsür balıktan sonra 7 balık fotoğrafı koysam ne olur koymasam ne olur.tebrikler...
Özgür,valla isak naıl aldın o kadar balığı, daha da önemlisi nereden aldın bilemiyorum ama bende 7 parça var sadece...
zaten nereden aldığını bilsem de bana uzaksa taksi parasına kıyamam, hadi ona kıydım diyelim yabancı yerde rahat edemem.
bizim orada durum şöyle:
sabah erken 2 tane çinekop aldım. sonra duvar dibinde 1 yemli aldım daha irice. ardından rapalaya atlıyor duyumu aldım, gittim baktım öyle gerçekten. dört de öğlen aldım. ancak boş döndürmeyen bir balık yoktu. bütün bunları çok atışla alabildim. daha da çok alan varsa bile ben görmedim. benim sabah erken rapala ile 2 tane zor bela aldığım sırada 6 -8 yemli alınmış. tercihi öyle kullansaymışım durum farklı olurmuş.
fotoğraf da var ama otuz küsür balıktan sonra 7 balık fotoğrafı koysam ne olur koymasam ne olur.tebrikler...
Av saatiniz kacti acaba malum yeri tanidimTebrikler güzel bir av olmuş .Resmen torunlarınıza anlatacak bir av![]()
Masallah Allah bereketini arttirsinKolumdaki sorun nedeniyle sezonu bir türlü açamamıştım.
Kısmet bugüneymiş, tamamen spontane gelişen bir av günü oldu.
Her şey, arabayla sahilden geçerken sudan lüfer çıktığını görmemle başladı.
Bu sadece bizlerin anlayabileceği, dayanılmaz bir dürtü.
Kendi kendime dedim ki, bu işin kaçarı yok, durulacak ve olta atılacak.
O balıklar bu masaya , pardon kovaya ge-le-cek
İyi ki de durmuş ve ava başlamışım. At-çek kıvamında bir surf avı oldu.
Hava: Buz gibi ve rüzgarlı
Mera: Boğaz Avrupa yakası
Kamış: KARA MAMBA
Makine: Shimano Stradic 8000 FJ
Örgü: Power Charger
![]()