Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf34

Aktif Üye
Adı
Yusuf Subaşı
Tebrikler İsak,

Güzel bir av olmuş uzun süredir görünmüyordun iyi bir dönüş yaptın. Ben de Pazar günü 36 parça aldım. Rast gelsin demiyorum zaten rast gelmiş devamı gelsin.

ozgurarslan

Daimi Üye
valla isak naıl aldın o kadar balığı, daha da önemlisi nereden aldın bilemiyorum ama bende 7 parça var sadece...

zaten nereden aldığını bilsem de bana uzaksa taksi parasına kıyamam, hadi ona kıydım diyelim yabancı yerde rahat edemem.

bizim orada durum şöyle:

sabah erken 2 tane çinekop aldım. sonra duvar dibinde 1 yemli aldım daha irice. ardından rapalaya atlıyor duyumu aldım, gittim baktım öyle gerçekten. dört de öğlen aldım. ancak boş döndürmeyen bir balık yoktu. bütün bunları çok atışla alabildim. daha da çok alan varsa bile ben görmedim. benim sabah erken rapala ile 2 tane zor bela aldığım sırada 6 -8 yemli alınmış. tercihi öyle kullansaymışım durum farklı olurmuş.

fotoğraf da var ama otuz küsür balıktan sonra 7 balık fotoğrafı koysam ne olur koymasam ne olur. :) tebrikler...

ozgurarslan

Daimi Üye
Akşam yemlide durum nasıl olur acaba . görüşlerinizi bekliyorum..
yapar bence, ben sabah 6 ila 13 arası sahilde idim, ara ara hep yaptı. yemli az çok illa yapar. görüş istedin diye söylüyorum. gücüm olsa ben yapacaktım bu akşam yemli. tabii nereden denediğine bağlı. bir yer çok bir yer az yapar ama yapar...

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Kolumdaki sorun nedeniyle sezonu bir türlü açamamıştım.
Kısmet bugüneymiş, tamamen spontane gelişen bir av günü oldu.
Her şey, arabayla sahilden geçerken sudan lüfer çıktığını görmemle başladı.
Bu sadece bizlerin anlayabileceği, dayanılmaz bir dürtü.
Kendi kendime dedim ki, bu işin kaçarı yok, durulacak ve olta atılacak.
O balıklar bu masaya , pardon kovaya ge-le-cek :)
İyi ki de durmuş ve ava başlamışım. At-çek kıvamında bir surf avı oldu.

Hava: Buz gibi ve rüzgarlı
Mera: Boğaz Avrupa yakası
Kamış: KARA MAMBA :)
Makine: Shimano Stradic 8000 FJ
Örgü: Power Charger

Sahteler adları gibi keskin nişancılar vallahi. Nerdeyse hiç boş
]
Maşallah çok güzel herzaman rast gelsinnn

valla isak naıl aldın o kadar balığı, daha da önemlisi nereden aldın bilemiyorum ama bende 7 parça var sadece...

zaten nereden aldığını bilsem de bana uzaksa taksi parasına kıyamam, hadi ona kıydım diyelim yabancı yerde rahat edemem.

bizim orada durum şöyle:

sabah erken 2 tane çinekop aldım. sonra duvar dibinde 1 yemli aldım daha irice. ardından rapalaya atlıyor duyumu aldım, gittim baktım öyle gerçekten. dört de öğlen aldım. ancak boş döndürmeyen bir balık yoktu. bütün bunları çok atışla alabildim. daha da çok alan varsa bile ben görmedim. benim sabah erken rapala ile 2 tane zor bela aldığım sırada 6 -8 yemli alınmış. tercihi öyle kullansaymışım durum farklı olurmuş.

fotoğraf da var ama otuz küsür balıktan sonra 7 balık fotoğrafı koysam ne olur koymasam ne olur. :) tebrikler...
Tekrarı artarak rast gelsinnn ellerinize saglik

Moderatör tarafında düzenlendi:

İsak

Daimi Üye
Adı
İsak Rozanes
Kan Grubu
B Rh Pozitif

bizim orada durum şöyle:

Özgür,

otobüse atla, bir kaç durak gel tamamdır :)

masi

Aktif Üye
Adı
Ziyaettin DURAN
Az olsun bizim olsun... Balık seyrekte olsa merada tavamızı dolduracak kadar alabildik.
Sarıkanatımızın birini kötü kedi şerafettin çaldı balıkla kaçışını görünce kendimizi gülmekten alamadık... :D
Kullanılan takım : Bir makara misine, findik zoka ve istavrit fileto...
Hepinize güzel avlar nasip olsun

Ekli dosyalar

yaman_onur

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kolumdaki sorun nedeniyle sezonu bir türlü açamamıştım.
Kısmet bugüneymiş, tamamen spontane gelişen bir av günü oldu.
Her şey, arabayla sahilden geçerken sudan lüfer çıktığını görmemle başladı.
Bu sadece bizlerin anlayabileceği, dayanılmaz bir dürtü.
Kendi kendime dedim ki, bu işin kaçarı yok, durulacak ve olta atılacak.
O balıklar bu masaya , pardon kovaya ge-le-cek :)
İyi ki de durmuş ve ava başlamışım. At-çek kıvamında bir surf avı oldu.

Hava: Buz gibi ve rüzgarlı
Mera: Boğaz Avrupa yakası
Kamış: KARA MAMBA :)
Makine: Shimano Stradic 8000 FJ
Örgü: Power Charger

Masallah Allah bereketini arttirsin

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...