Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sagolun arkadaslar, suan mac izliyorum oturamiyorum yuruyemiyorum kollarim kalkmiyor hahaha :D ne surfmus arkadas 200 gram kursunla ne yapiyoruz biz ya. Akinti yok birsey yok alismisiz 150 gram kursun nedir bilmeyiz.
5 6 aydir agir kursunla av yapmiyordum resmen bitiklerdeyim.
oglen ahmet abinin yanina ugradim baktim yemek yiyorlar direk cakildim pilavlarini bitirmisim :D on numaraydi sagolasin reisim.
Yarin devam palamutlarin pesindeyim insallah.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
bugun bende sabah kalenderi yokladım. 0 çektik. seyrek de olsa palamut alanlar oldu. Baktım kalender kurumuş tarabyaya geçtim. Tek tuk çinekop alanlar vardı. Bende başladım potenza + 200 gram + yeşil çinekop çaparasi ile çalışmaya. 1-2 bazen 3 lü hava kararana kadar 20-25 parça çinekop aldım. Balık inceydi. Tam hava kararırken açıkta , attığım yerde zınk diye takım havada kaldı. Oynağa girmişim. 5 çingene palamutu birden çektim. 1 iğne de kopmuş. Yorucu bir gündü. Balık alan tarabyada cok azdı. 3-5 kişi alabildi. Ara ara palamut da yaptı. Oynaga denk gelen aldı. Çinekop açıkta, akıntı kuvvetliydi. Rapala iş yapmadı.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
bekarlığımın son gününde annemi de kandırdım. benimle sahile geldi. kısa bir avdan sonra -3 saat kadar- 13 parça ile kahvaltıya geçtik.

sevgiyle kalın...
Özgür abi tebrikler, annenin de seninle gelmesi çok hoşuma gitti. Bizimkiler hayatta gelmez hatta bize de deli gözüyle bakıyorlar sabahın köründe balığa gidiyoruz diye :)

Abi tekneyi bilmem de su makineyi yenilesen, kamışa hiç yakışmıyor :D
Şaka bir yana makinen güzel bir makine lakin o kamışa bir de surf bir makine alsan akşam olunca hiç balığa gittim demezsin herhalde.

conquer

Yeni Üye
Çarşamba günü balık bolken gidemedik. Bir daha ne zaman öyle bolluk olur bilinmez. Hayırlısı bakalım

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Usta balıkçılara gelmeyecekmiş bu sene Furkan, acemi şansı olması lazım ;)
Benim iki katım balık tutana palamut gelmedi o kadar söyleyeyim sana, adam deli olacaktı :) bizim kısmetimize aşağıdakiler geldi.
Şaka bir yana videolardan nerelere atış yaptığını iyi biliyorum, palamut şans işiymiş görmüş oldum, tamam yine biraz uzak atmak gerekiyor ama şansın varsa oynağın içine düşürüyorsun oltayı.

Ekli dosyalar

Musti.barut

Daimi Üye
Usta balıkçılara gelmeyecekmiş bu sene Furkan, acemi şansı olması lazım ;)
Benim iki katım balık tutana palamut gelmedi o kadar söyleyeyim sana, adam deli olacaktı :) bizim kısmetimize aşağıdakiler geldi.
Şaka bir yana videolardan nerelere atış yaptığını iyi biliyorum, palamut şans işiymiş görmüş oldum, tamam yine biraz uzak atmak gerekiyor ama şansın varsa oynağın içine düşürüyorsun oltayı.
uğur palamutlarda sende harikasın
ellerine kollarına sahlık çok süper av olmuş

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Anadolu yakasında avlanan arkadaş yok mu hiç rapor yok bu taraftan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...