Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu gün Avrupa yakası çok verimsiz.
Karaköy'den bir kaç parça almışlar, balık az diye başka yerlere gitmiş insanlar. Gittikleri yerde daha da az olduğunu görünce Karaköy'e dönmüşler :)

ozgurarslan

Daimi Üye
benim palamut da bugün denk düştü. normalde senede iki kez filan avlanıyorum hafta sonu. şeytan dürttü indim. palamut bindi. yanında da çinekoplar var. ancak dün (cuma) iyi yapmış diyor arkadaşlar. hemen herkes palamut almış, çinekop ise öğlene kadar kesmemiş. ben bu sabah ikinci palamutu aldım. ilkini maver kamışlı mehmet ağabey aldı. başka da görmedim. çinekop zayıftı. hem seyrek hem avucun içinde kayboluyor, gelişi keyif vermiyor. kalabalık olduğundan olta oltaya binince bir çok kişide yanlış palamut alarmı oluştu. :)
20141122_085010.jpg

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
maşallah maşallah herkez palamuta doydu

paragon

Yeni Üye
Adı
SALIH K
Selamlar,
Siteye yeni katıldım, ümraniye de oturuyorum. Önerebileceğiniz bana yakın av sahaları var mı ? Şu an işteyim cıkar cıkmaz gideceğim . Spin ve yemli olta olabilir , abinin palamutları çok heveslendirdi.

rast gelsin .

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
bugün boğaz avrupa yakası. 1-2 köprü arası. balık çok verimsiz. 1 palamut + 1 sarıkanat kandırabildim. sabah 6 ile 10 arası. işlerim nedeni erken bıraktım. yağmur çiseliyordu. arkadaşım ise 1 torik 3 sarıkanat aldı. torik cok iyiydi.

suleymancirit

Aktif Üye
Adı
Süleyman Cirit
Bugün ögleden sonra yolum çamlibahceden Ahmet üstadin oraya düştü.saat 15.30 - 17.30 arasi nasibimize bunlar düstü. Rapalayla 2 sarikanat aldim. 1 tane de rapala kopartti iri biseydi.
2 kase rapalam ve sahtem vardi , tatli su icin almistim. Hic biri deniz icin uygun degilmis , üstadim bir adet rapala hazirladi , kendisine cok teşekkürler , baliklari o rapala ile aldim.
Kendisi biraz erken ayrildi , tekrar cok selamlar olsun , çok canayakın bi kardeşimiz.
Gecen ki 2 adet palamuttan sonra ki , ikinci dişlilerim.
Deniz avciligina ısınmaya başladim.
Herkese rasgele.

Ekli dosyalar

Musti.barut

Daimi Üye
Bugün ögleden sonra yolum çamlibahceden Ahmet üstadin oraya düştü.saat 15.30 - 17.30 arasi nasibimize bunlar düstü. Rapalayla 2 sarikanat aldim. 1 tane de rapala kopartti iri biseydi.
2 kase rapalam ve sahtem vardi , tatli su icin almistim. Hic biri deniz icin uygun degilmis , üstadim bir adet rapala hazirladi , kendisine cok teşekkürler , baliklari o rapala ile aldim.
Kendisi biraz erken ayrildi , tekrar cok selamlar olsun , çok canayakın bi kardeşimiz.
Gecen ki 2 adet palamuttan sonra ki , ikinci dişlilerim.
Deniz avciligina ısınmaya başladim.
Herkese rasgele.
daha iyileri rastgelsin süleyman abi Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...