Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün ögleden sonra yolum çamlibahceden Ahmet üstadin oraya düştü.saat 15.30 - 17.30 arasi nasibimize bunlar düstü. Rapalayla 2 sarikanat aldim. 1 tane de rapala kopartti iri biseydi.
2 kase rapalam ve sahtem vardi , tatli su icin almistim. Hic biri deniz icin uygun degilmis , üstadim bir adet rapala hazirladi , kendisine cok teşekkürler , baliklari o rapala ile aldim.
Kendisi biraz erken ayrildi , tekrar cok selamlar olsun , çok canayakın bi kardeşimiz.
Gecen ki 2 adet palamuttan sonra ki , ikinci dişlilerim.
Deniz avciligina ısınmaya başladim.
Herkese rasgele.

tebrikler süleyman abi az olsa bile yinede o zevki yaşamışsın inşallah daha iyileri rast gelir.

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çinekop ve palamut yarış halinde akmaya çalışıyor.
önlerinde lüfer engeli vardı o kalktı.şimdi gırgırlardan yol bulmaya çalışıyorlar.
bazı arkadaşlar sitem ediyor balıksevdam da seni göremiyoruz diye , facebooktan takip edin.
her iki siteye birden yetişemiyorum. buradan pek çok dost yanıma geldi. hepsine tk ler.
süleyman cirit abi trafiğe yakalanmamak adına biraz erken çıktım özür .
ben hep yazıyor ve söylüyorum BALIKSEVDAM lı olmak ayrıcalıktır.
dostlara sevgilerimle........................

emrahaslan28

Yeni Üye
çinekop ve palamut yarış halinde akmaya çalışıyor.
önlerinde lüfer engeli vardı o kalktı.şimdi gırgırlardan yol bulmaya çalışıyorlar.
bazı arkadaşlar sitem ediyor balıksevdam da seni göremiyoruz diye , facebooktan takip edin.
her iki siteye birden yetişemiyorum. buradan pek çok dost yanıma geldi. hepsine tk ler.
süleyman cirit abi trafiğe yakalanmamak adına biraz erken çıktım özür .
ben hep yazıyor ve söylüyorum BALIKSEVDAM lı olmak ayrıcalıktır.
dostlara sevgilerimle........................
Ahmet abi ben hariç ben gelemedim onunda sebebi şu abi kurşun ve surf kamışla hala avlanmayi beceremedim sadece spin ve LRF yöntemlerini kullaniyorum ama becerince mutlaka yanina uğrayacam saygılar abi

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Çamlibahçeden Ahmet Abinin yanında bugünün kısmetini bulduk.
Sahteler beyaz 9 cm kendo ve beyaz-pembe renkli markasız aliexpress işi. Ikisi de ikişer adet aldı.
No: 2 saatte aldim, sabah erken gidenlerin kovalarinda 10-15 er adet oluyor.

Ekli dosyalar

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biraz geç oldu ama raporumu yazayım dedim .Cuma gecesi 20 adet çinekop nasip oldu .İlk surf tekniği ile atışlarımıda gerçekleştirdim . 3' atışımda oltayı sarmak istedim ama gelmiyor :)sağ da solda ki balıkçılara takılmamıştı ama makine bi türlü dönmüyordu.Bide ne göreyim kamışı hareket ettirdikçe 70-80 metre açıkta bir martının rapalaya yakalandığını gördüm :krktm:.Gerçekten çok üzlmüştüm tabi nasıl kıyaya getireceğimi düşünmeye başladım .Misineye kessem martının sonu olur diye düşündüm .Zorda olsa kıyaya yavaş yavaş sarmaya başladım .Nihayet kıyya getirdim ama içimdeki burukluk çok fazlaydı ,martının canın acıdığı hareketlerinden fark edilebiliyordu.Sağ olsun oradaki bi balıkçı arkadaş zorda olsa kıyaya aldı rapaladan ve dolaşan misinadan kurtarıp bıraktığımızda tekrar uçuyor olması çok güzel bir duyguydu ...

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu gün balık düne nispeten daha verimli idi .su yine renk değiştirdiğinden dostlara beyaz kendo 9 cm rapala tavsiye ettim .
beni yanıltmadı kendo ve balıklar kovalara alınmaya başladı herkes kısmetince balığını evine götürdü .
yarın benim günüm bakalım neler olacak...

dostlara sevgilerimle..............................

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
bu gün balık düne nispeten daha verimli idi .su yine renk değiştirdiğinden dostlara beyaz kendo 9 cm rapala tavsiye ettim .
beni yanıltmadı kendo ve balıklar kovalara alınmaya başladı herkes kısmetince balığını evine götürdü .
yarın benim günüm bakalım neler olacak...

dostlara sevgilerimle..............................
Yarın senin günün biz yokuz ya ahmet abim gör bak balıklar fink atar bogazda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...