Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
galatadan 200+ tuttuk gibi haberler ve fotolar geldi. Aşırı kalabalık nedeni ile ben gitmiyorum. Sevenler bu akını kaçırmasın. Yem hamsi.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Galatada kıyım var, sinirlerini aldırmış olanlar kalabalığın arasına girebilir, balık gündüzde su bulanık olduğundan yeme direk çakılıyor. Kanala yakın olanlar çapari çalışabilir.
İyi bir haftasonu dilerim.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
boğazdan haber varmı. yarın kaçmayı planladım. 10 gün dür çalışıyorum. Stress doldum, olta atmam lazım :)

ergünKRDZ

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu anlık bilgiler için teşekkürler. acaba bu sadece galata köprüsü civarına özel bir durum mu? Mesela Anadolu yakasında KANDİLLİde sahile insem ?

ergünKRDZ

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Aynı durumdayım bende. Şuan işyerindeyim ve saat 13.00 de çıkacağım. sonra sahile gidip olta atasım var. Anadolu yakası sahil hattındaki bölgeler için tavsiyelerinizi bekliyorum…

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
şu an sadece galatadan güzel haberler aldım. Ama sevdiğiniz meraya gidip şansınızı da deneyebilirsiniz. Dün boğaz suyu bulanık haberleri geldi. Biraz moral bozsada sanırım su düzelmeye başlamış. Kısmet diyelim.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Galatadakiler yine çarpma işine başlamış. Çoğu çarpma ile tutuyor malesef. 100 alıyorlarsa 50 yaralı balık bırakıyorlar suda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...