Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

camahmt

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Perşembe günü Karaköy iskelenin ordaydım serçe parmağım kadar istavrit tutuyorlar,adam balığı iğneden çıkarmak için eline bile alamıyordu.biz vapurların önünden şansımız denedik yoktu.hava aşırı soğuktur,beklemeye değmez dedik otobüs durağına giderken köprüdeki kovalara baktım balık vardı,ama olta atmayı bırak köprüden aşağı bi bakayım desen yer yok.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Demekki balığı sabah soğuğu göze alıp deniz kenarına inip olta atan tutarmış. Evde sıcak yatağında uykusunu alıp gelen haber kollayıp meraya inen değil. :)

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
avrupa boğaz hattı için son dk haberi. balık çok azmış. inceymiş.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
bu arada yarın öğleden sonra şiddetli yağmur bekleniyor. Balığa gidecekler yağmurlukları unutmasınlar. Şiddetli olacağı için çizme de alın. Hava Lodos.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
araçla balat tarafından balığa giderken de eve giderken de sığ sularda çokça rapala atanları gördüm. Balık bariz bir şekilde marmaraya akmış. Hava sıcaklıklarının - 5 lei görüleceğini dair haberler mevcut ancak bu küresel ısınmada inanasım gelmiyor. Ancak rüzgarın poyraz ve karayel olup olmaması önemli. Tabi bu rüzgarlar gelince karda gelir oda ayrı.

aykut kilitcioglu

Aktif Üye
Adı
aykut kilitcioglu
galata tıkış tıkış.balık saat 12 de vardı.bu ara kesti.unkapanına döndüm.çapari çalışıyor bir grup.kasımpaşa yönune doğru.tekleme alıyorlar balıkğı.daha ilerde tersanenin yanı kefalcılele çinocular karışmış vaziyette.aralardan balığı alıyorlar.çok fazla akmıyor balık.balat tarafıda kalabalık görünüyor.üşendim döndüm eve.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gece 00.00 dan sabaha kadar kuleli 7-8 spinci sonuc kocaman SIFIR

Tgy

Aktif Üye
Adı
Tugay
galata ve unkapanında en az 40-50-60 adet çinekop-sarıkanat almayanı dövüyorlarmış :) gülüyoruz ağlanacak halimize. tabi birol kardeşin dediği gibi çarpma serbest, katliama devam, limit felan kimin umurunda :( bir de bohçacı grupları var facebookta herkesi çağırıyorlar koşun koşun diye katliam yapmaya. yazık. balık tutmayı adabıyla ve zevk için yapan, balık tutamadığı zaman bile stress atabilen, balıklarla mücadele şansı veren, çarpma vb. yöntemleri kullanmayan, limitlere uyan, denizde yaşayan canlılara saygı duyan ve gelecekte torunlarımızın da balık tutması için balık neslini kurutmaya çalışmayan bütün dostlara selam olsun...
Bu tipler , nasibimizi aldık çok şükür diye Allah a şükrediyor bir de.. Yazık gerçekten..

Escarpen

Üye
Adı
faruk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
balık raporu veren arkadaşlar yok sanırım balık kesildi istanbulda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...