Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu da c.tesi av raporu sabah suyuna 28 adet çoğunluğu sarıkanat ve çinekop nasip oldu .Güzel ve bereketli bir gündü , bu sene çok berketli bir av sezon, bu günleri iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum herkeze rastgelsin...

upload_2015-1-5_13-32-59.jpeg

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,

Bu sabah avrupa yakasi 7:30-9:00 arasi, bloomberg turuncu sahte ile, 16 adet, 5 adet geri birakildi, 2 adet yasayamayacagi icin birakilmadi, 1 adette kiyiya almama ragmen cekirge misali hoplaya ziplaya ozgurluge yelken acti. 1,5 saatte 20-25 balikla hasir nesir olunca, sezonun bitmedigine olan inancim daha da artti, ek olarak boylar bugun cok guzeldi, yaklasik 9 adeti sarikanat...
image.jpg

oskialp42

Aktif Üye
Adı
Alperen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bişey sorcam çinekopa tavuk göğsü atsak gelirmi ?

Fecri

Daimi Üye
Adı
Fecri
On günden fazladır olta sallayamadığımdan, bu sabah suyuna niyet ettim ama akşam suyu nasip oldu. Bir iki gündür ufak tefek balık alındığı duyumları ile hevese geldim, su nispeten temizlense de Avrupa yakasında Boğaz havası alıp hava karardıktan sonra kar yağışı altında merayı terkettim. 185 gr. kurşun bile fazlaydı, su garip bir şekilde üstü olmasa da altı sakindi.

Umarım, havalar uygun hale geldiğinde balık yine yüzümüzü güldürmeye devam eder. Hepinize rastgelsin.

WP_20150105_008.jpg

ACEMİREŞAT

Aktif Üye
Adı
Reşat Beşe
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uskudarda bugun ciddi lodos vardi.
Sure limitim 20 atisti. Saat 11 gibi basladik.13.30 gibi bitirdim.
5 adet luferimsi sarikanatla 2015 acilisini yaptim :)
220 gr kursun
Glow strike pro sahte
Rastgelsin

tbrkler Allah daha iyilerini nasip etsin..sahtenizin kaç cm olduğunu ve modelini söylermisiniz..

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Acemireşat, 90 mm strike pro arc minnow 696sl olmasi lazım. 1140b modeli de harika iş yapiyor

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Acemireşat, illa bu markaları almak zorunda degilsin. Bunlara benzeyen ucuz sahteleri alırsan en az bunlar kadar verim alabilirsin dibe takıncada fazla uzulmessin. Genelde aliexpressden aldigim yada bluefish marka 2 tl alabilecegin sahteleri kullaniyorum.

ACEMİREŞAT

Aktif Üye
Adı
Reşat Beşe
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Acemireşat, illa bu markaları almak zorunda degilsin. Bunlara benzeyen ucuz sahteleri alırsan en az bunlar kadar verim alabilirsin dibe takıncada fazla uzulmessin. Genelde aliexpressden aldigim yada bluefish marka 2 tl alabilecegin sahteleri kullaniyorum.
anladım tekrar teşekkür ederim yardımınız için..

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,

Bu sabah avrupa yakasi 7:30-9:00 arasi, bloomberg turuncu sahte ile, 16 adet, 5 adet geri birakildi, 2 adet yasayamayacagi icin birakilmadi, 1 adette kiyiya almama ragmen cekirge misali hoplaya ziplaya ozgurluge yelken acti. 1,5 saatte 20-25 balikla hasir nesir olunca, sezonun bitmedigine olan inancim daha da artti, ek olarak boylar bugun cok guzeldi, yaklasik 9 adeti sarikanat...Ekli dosyayı görüntüle 11631
Merhaba, bu avda kullanılan, fotoğraftaki 6 numaralı sahte. Çok kapalı hava ve bulanık suda güzel iş çıkardı.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...