Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
Geç kalmış bir rapor: 3-4haftadır yok hava durumu yok iş derken ava çıkamıyordum. Bu pazar sabahı Anadolu yakası üst taraflarda yerimi aldım ama pekde verim yoktu aşağı taraflar daha iyi idi beyaz-kemik renk ve mor kafa sahte ve sanırım palyaço deniyor renkli model ile zorla 4 Sarıkanat 1 kabaçino alabildim. 175gr ile çalışılmıştır.

Bu seferde aynısı oldu; merada toplam alınan balık sayısı 7 iken ben 3. Sarıyı alınca kem gözler devreye girdi :)

Son düzenleme:

haylazomer

Üye
Arkadaşlar rastgele okuma trio 65 a
İle ilgili bilgisi veya kullanan varmı boğazda 150 gr + kurşun ile kullanmayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bilgilendirme için teşekkürler. 7 numarayı hiç denediniz mi? Veya ikinci alternatif olarak 4 numara??
Merhaba,

Özellikle kapalı ve yağmurlu havalarda, ve su durumu az bulanık ise 4 numara harika işler çıkartıyor, 7 numarayı da sabah gün ağarırken su bulanıksa tercih ediyorum. Aslında bu konularda Necmi, Ahmet ve Özgür abilere danışmak lazım.

sessizdenizci

Daimi Üye
Merhaba,

Özellikle kapalı ve yağmurlu havalarda, ve su durumu az bulanık ise 4 numara harika işler çıkartıyor, 7 numarayı da sabah gün ağarırken su bulanıksa tercih ediyorum. Aslında bu konularda Necmi, Ahmet ve Özgür abilere danışmak lazım.
Şunun için sordum; bu ikisi benim garanti sahtelerim arasında yer alıyor. Acaba diğerleri içinde mi aynı diye sordum ;) Birde kendo zero arise 90F 17 no. (senin resimde eklediklerin Kendo ZA 90F 13 ve 24 noya karşılık geliyor)

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şunun için sordum; bu ikisi benim garanti sahtelerim arasında yer alıyor. Acaba diğerleri içinde mi aynı diye sordum ;) Birde kendo zero arise 90F 17 no. (senin resimde eklediklerin Kendo ZA 90F 13 ve 24 noya karşılık geliyor)
Evet, bahsettiğin renkleri ben de Kendo markasıyla kullanıyorum, düzgün yüzen, su ve hava durumuna göre balıkların rahat görebileceği, fakat ürkmeyeceği renkler ve boyutlar her zaman iş yapıyor, turuncu seçimim su bulanıklığı sebebiyleydi, iyi iş yaptı. Herzaman çok parametre var, fakat aynı şartlarda limon-turuncu ya göre daha çok iş yapacağını düşünüyorum. Yanımda o sahte de vardı, sadece balık alamadığımızda değil, alırken de test etmek için sahte değiştirmek lazım. Çok pahalı, pahalı, ucuz her türlü sahteyi çok denedim ve test ettim, genel olarak yo-zuri, kendo ve bloomberg iyi iş çıkartıyor. Fiyat / Performans olarak ise kendo ve bloomberg' i tavsiye ederim.

brsbrs

Yeni Üye
Son durum ne acaba bu havada balığa giden varmı....

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selamlar bu sabah kabatas iskeleden gectim,su bulanikligi gecmis gibi ve berrak gorunuyordu,lakin biraz soguk var galiba :)

sessizdenizci

Daimi Üye
elim ayağım titriyo gözüm seyriyo bi aydır olta atmadım krize girdim :(
Boş ver Arif, bu soğukta titremektense 3-5 gün daha sabret ;)
Ben de kendime böyle diyorum sonra bir ses: "la olm balık akıp gidiyor delimisin haftaya avcunu yalarsın" diyor. Sonra bir oltaya bakıyorum bir çantaya her şey hazır bir ben montu giysem tamamım. Bir bakıyorum kar-kış pencereden fena görünüyor; sonra dönüp balığa çık diyen o sesin gözüne gözüne vurup susturuyorum "haftaya" diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...